doiya
Hectopat
Paşa paşa çıkıyor, kim dedi çıkmıyor diye?
Virüs yemiş, yazdım zaten, konuyu okuyabilirsiniz.
Kasasının hava akışına göre değişir.
Paşa paşa çıkıyor, kim dedi çıkmıyor diye?
Virüs yemiş, yazdım zaten, konuyu okuyabilirsiniz.
Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor?Kasasının hava akışına göre değişir.
Ne yapacağım? Pcm minimg için m kullanılıyor?
Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytesı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedirMalwarebytes ile çıkan dosyaları temizlediniz mi?
Evet temizledim. Temizlendikten sonra internet bağlantım koptu. Malwarebytes'ı sonlandırdım ve internetim geri geldi sebebi nedir?
Merhaba, Valorant oynarken GPU 80 CPU 40 görüyor. GPU bu kadar yüksek görmüyordu sıkıntı ne olabilir? Ekran kartım 4060 işlemci AMD Ryzen 5600X. Ne yapabilirim?
Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken.
PcBilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz?
Yok karıştırmadım.Normalde CPU 80 GPU 40 olması lazım siz karıştırıyorsunuz sanırım bende de öyleydi 5600X varken.
Pc odasında değilimBilgisayarı yeniden başlattıktan sonraki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz?
PC
Yok karıştırmadım.
PC odasında değilimbenzer konu açıp ulaşırım sizlere
@Civcivim Ben bir şey soracağım, virüs yemiş olabilir misin?
Kartın boşta yüzde 50 çalışması çok zor, Wallpaper Engine kullanıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.