RTX 4060 sistemde ani donmalar yaşanıyor

sairo60

Femtopat
Daha fazla  
Neredeyse 1 ay önce aldığım 4060, i7 14. nesil 144 Hz bilgisayarımda Valorant ve LoL oyunlarında (şu ana kadar bu sorunla karşı karşıya kaldığım oyunlar bunlar)bir anda oyun 1 veya 1,5 saniyeliğine donuyor. İlk olarak FPS düşmesi diye düşündüm ve ekran kartı sürücülerini güncelledim fakat hala yanı sorunla karşı karşıyayım. Benim problemim hem bu problemin ne olduğunu bilmiyorum ne de bunu nasıl düzelteceğimi. Eğer FPS düşmesi olduğunu düşünüyorsanız başka bir düzeltme yöntemi önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Oyundayken FPS'yi inceledinizmi belki Valorant'ta 500'den 400'e düştüğü için oluyordur FPS sabitlemeyi deneyebilrsiniz belki pingdende olabilir Defender'i kapatıpta deneyebilirsiniz.

Neredeyse 1 ay önce aldığım 4060, i7 14. nesil 144 Hz bilgisayarımda Valorant ve LoL oyunlarında (şu ana kadar bu sorunla karşı karşıya kaldığım oyunlar bunlar)bir anda oyun 1 veya 1,5 saniyeliğine donuyor. İlk olarak FPS düşmesi diye düşündüm ve ekran kartı sürücülerini güncelledim fakat hala yanı sorunla karşı karşıyayım. Benim problemim hem bu problemin ne olduğunu bilmiyorum ne de bunu nasıl düzelteceğimi. Eğer FPS düşmesi olduğunu düşünüyorsanız başka bir düzeltme yöntemi önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Yani fps sabitlemeyi deneyebilirsin ancak 500 FPS'ten 400'e düşmesinin donma yaratacağını sanmıyorum. sonuc olarak 60'tan 20'e düşmüyor. Sıcaklık gibi değerleri kontrol eder misin? Belkide SSD'de bir sorun vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı