RTX 4060 sistemde GTA 5 50-80 FPS veriyor

phobiasec

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba RTX 4060, R5 5500, 16 GB RAM kullanıyorum. GTA 5'te sistemim 50-80FPS arası veriyor. Şehirde 50'yi falan görüyorum. Oyun benchmark testlerine baktığımda 100FPS aşağısını görmüyor. Sorun nedir, anlayamadım.

Merhaba RTX 4060, R5 5500, 16 GB RAM kullanıyorum. GTA 5'te sistemim 50-80FPS arası veriyor. Şehirde 50'yi falan görüyorum. Oyun benchmark testlerine baktığımda 100FPS aşağısını görmüyor. Sorun nedir, anlayamadım.

Sistem yeni mi? Yeniyse driverlar yüklü değildir. NVIDIA App üzerinden yükle eğer yeni değilse yine NVIDIA appten Game Ready sürücüsünün son sürüm olup olmadığına bak. Ben 300FPS alıyorum Ultra da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından MSAA ayarını kısın biraz.

Sistem yeni mi? Yeniyse driverlar yüklü değildir. NVIDIA App üzerinden yükle eğer yeni değilse yine NVIDIA appten Game Ready sürücüsünün son sürüm olup olmadığına bak. Ben 300FPS alıyorum Ultra da

Sistem neredeyse 3 aylık. Driverlar güncel.

Şu an kapalı fakat açık olduğunda da FPS değerlerim değişmiyor.

Sistem yeni mi? Yeniyse driverlar yüklü değildir. NVIDIA App üzerinden yükle eğer yeni değilse yine NVIDIA appten Game Ready sürücüsünün son sürüm olup olmadığına bak. Ben 300FPS alıyorum Ultra da.

Hocam basbaya yalan bu. 300 FPS nasıl alabiliyorsunuz? Zaten oyunun motoru Max 188 FPS destekliyor. 300 nereden çıktı?

Hocam basbaya yalan bu. 300 FPS nasıl alabiliyorsunuz? Zaten oyunun motoru Max 188 FPS destekliyor. 300 nereden çıktı?

O zaman X2 ya da X4 olarak açın. Darboğaz oluyordur.

FPS hiç değişmiyor kral bende anlamadım, çözünürlüğü düşürdüm yine aynı FPS, Advanced settingsden frame Scaling'i en düşük yaptım yine aynı FPS. Bir anormallik var ama ne?

MSI Afterburner ile test etmiyorsan indirip test eder misin? Youtube'da rehber var izleyerek yapabilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı