RTX 4060 sistemde The Witcher 3 belli bir süre sonra 30 40 FPS oluyor

Hemen yazıyorum.

Forumda sizinle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da var ayrıca bunları kaynak olarak da kulanabilirsiniz

Teşekkür ederim dostum bakacağım. Şimdi İncehesap ile konuştum cevap bekliyorum. Belki bana da indirim kuponu vesaire yollarlarsa direkt kendi sitelerinden işlemci soğutucusu alırım. Senden ricam bana stock fan yerine uygun fiyatlı fiyat performans bir soğutucu önerir misin?

Dostum birazdan kasayı açıp inceleyeceğim. Acaba işlemci soğutucusunun oturmama gibi bir durumu olmuş olabilir mi?

Şuna dikat et sakın sogutucuyu kendine olarka çekme bunlar döndürerek cekiyorsun hatta biraz bilgisayari calistiyor sonra sogutucuyu sök ki macun kuramasın sökecek olursan diye söluyörum. (Tekrar uyarıyorum dikat et sakın kendine doğru direkt cekme yavas yasav cevirerek çek.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videosu
Kule tipi bir sogutucu tavsiye ederim, sıvı soğutma daha iyi fakar daha pahalılar 1500 tl alacağın sıvı sogutma 800 tl lik kule tipindne iyi değildir
Bi bunlara bak beğendiğini seç sıvı sogutma istiyorsan belirt bi bakalım.

İncehesap yazsın da ona göre bakacağım dostum teşekkür ederim.

Dostum tahminimce işlemci çok ısınıyor İncehesap ile konuşup işlemci soğutucusu çözmeye çalışıyorum.
bir yardım lazımsa yazarsın dostum sana sıkıntı çıkarırsalar tüketici hakem heyetine veririz, ücretsiz avukat v.s tutmana gerek yok snein yerine bu durumu görüyorlar istersen onlara da bu durumu belirt yardımcı olma konusunda sıkıntı çekersen onları tüketici hakem heyetine vereceğine ek olarak şikayet edeceğini belirt

Tamamdır dostum ama şu anlık olumlu geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…