RTX 4060 sistemde Valorant 250 FPS'ten 150'ye düşüyor

Mustafa KCR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopum 4060 i5 12450H 32 GB RAM. Sıcaklık değerleri de normal ve FPS'im 200-250'den bir anda 150'lere düşüyor. İşlemciden değil de ekran kartından şüpheleniyorum çünkü bazen boot edilirken donuyordu, yeniden açmak zorunda kalıyordum. Ekran kartında sorun olduğunu nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba laptopum 4060 i5 12450H 32 GB RAM. Sıcaklık değerleri de normal ve FPS'im 200-250'den bir anda 150'lere düşüyor. İşlemciden değil de ekran kartından şüpheleniyorum çünkü bazen boot edilirken donuyordu, yeniden açmak zorunda kalıyordum. Ekran kartında sorun olduğunu nasıl anlayabilirim?
Sana önerim MSI afterburner indir sağ tarafta açık kalsın ekran kartı kullanımını falan ordan göreceksin 150 FPS e düştüğü anda ekran kartı kullanımına ve işlemci kullanımına bak ayriyeten de ekran kartına giren voltaja ve güç tüketimine bak direk burdan anlayabilirsin.

Sana önerim MSI Afterburner indir sağ tarafta açık kalsın ekran kartı kullanımını falan oradan göreceksin 150 FPS'e düştüğü anda ekran kartı kullanımına ve işlemci kullanımına bak ayrıyeten de ekran kartına giren voltaja ve güç tüketimine bak direk buradan anlayabilirsin.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı