M METE27 Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Merhaba; 2 gündür Valorant açılmadan oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor yardımcı olabilir misiniz?
K KaanWS Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 METE27 dedi: Merhaba; 2 gündür Valorant açılmadan oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 2252233 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı. Artı 0 Eksi
METE27 dedi: Merhaba; 2 gündür Valorant açılmadan oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 2252233 Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı.
KS KS M METE27 Centipat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 KaanWS dedi: Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim, şu anda sil yükle yapıyorum. sil yükle yaptım olmuyor hala alt+TAB yaptığımda aynı hatayı veriyor KaanWS dedi: Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı. Genişletmek için tıkla... hala aynı hatayı veriyor Son düzenleme: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
KaanWS dedi: Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim, şu anda sil yükle yapıyorum. sil yükle yaptım olmuyor hala alt+TAB yaptığımda aynı hatayı veriyor KaanWS dedi: Ekran kartını güncellemeyi dene onun dışında oyunu belki sil yükle yapabilirsin ben o şekilde çözmüştüm çok uğratırdı. Genişletmek için tıkla... hala aynı hatayı veriyor
O onurs1308 Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 METE27 dedi: Tamam teşekkür ederim, şu anda sil yükle yapıyorum. Sil yükle yaptım olmuyor hala Alt+Tab yaptığımda aynı hatayı veriyor. Hala aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltebildin mi dostum? Artı 0 Eksi
METE27 dedi: Tamam teşekkür ederim, şu anda sil yükle yapıyorum. Sil yükle yaptım olmuyor hala Alt+Tab yaptığımda aynı hatayı veriyor. Hala aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltebildin mi dostum?