RTX 4060 sisteme yükseltme önerisi

yasinxsp

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram Frisby FC-9430G 650W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming MSI A520M-A PRO 4600(OC)MHz mATX Anakart
ggggg.PNG

25 bine ince hesaptan aldım.
Alalı 3 ay oluyor. Kasamın elektrik kesintisi sonrası fanları bozuldu geri yaptırtmaya göndereceğim onun dışında işimi görüyor bilgisayarım.

Bilgisayarı geliştirmek istiyorum. Neleri geliştireyim ne önerirsiniz?
Ömürlük geliştire geliştire kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
7500f 4060 lı sistem alırdın bu fiyata çok rahat.
Yani pek geliştirmeye açık değil sistem. Olduğu gibi kullan.
İlla bir şeyleri güncelleyeceğim dersen yani elindeki ramları satıp 16x2 ram ve ya işlemcini satıp 5700x3d gibi işlemci alırsın. Daha iyi bir kasa psu istersen bunları yenilersin. Böyle diyorum fakat inan içim cız etti. Aşırı pahalı bir sistem almışsın.

7500f 4060 lı sistem alırdın bu fiyata çok rahat.
Yani pek geliştirmeye açık değil sistem. Olduğu gibi kullan.
İlla bir şeyleri güncelleyeceğim dersen yani elindeki ramları satıp 16x2 ram ve ya işlemcini satıp 5700x3d gibi işlemci alırsın. Daha iyi bir kasa psu istersen bunları yenilersin. Böyle diyorum fakat inan içim cız etti. Aşırı pahalı bir sistem almışsın.
farkındayım maalesef bi aptallık edip cahilliğim sayesinde oldu. 25 Bine iyi aldım diye düşünüyordum ama sonradan anladım ki fazlasıyla kazıklanmışım. bazıları iyi bazıları kötü diyor anlamış ta değilim maalesef. Önerileriniz için teşekkür ederim.

farkındayım maalesef bi aptallık edip cahilliğim sayesinde oldu. 25 Bine iyi aldım diye düşünüyordum ama sonradan anladım ki fazlasıyla kazıklanmışım. bazıları iyi bazıları kötü diyor anlamış ta değilim maalesef. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Dediğim gibi bazıları iyi demesi bilgisizliklerinden ve ya seni üzmemek için böyle söylüyor olabilirler.
19k ya 5600 4060 1tb m2 li sistem vatanda çok satıldı 3 ay öncesine bakarsak. 25k ya dediğim gibi am5 şu an bile alırsın. O zaman daha iyi bir sistem alabilirdin.
Sağlık olsun. Bu olaydan ders çıkarıp önüne bakarsan on numara iş yapmış olursun. Bir şey alırken biraz araştırsan çok iyi olur. Forumlardan çok rahat bilgi edinebilirsin.

Eki Görüntüle 2379812

25 bine ince hesaptan aldım.
Alalı 3 ay oluyor. Kasamın elektrik kesintisi sonrası fanları bozuldu geri yaptırtmaya göndereceğim onun dışında işimi görüyor bilgisayarım.

Bilgisayarı geliştirmek istiyorum. Neleri geliştireyim ne önerirsiniz?
Ömürlük geliştire geliştire kullanmayı planlıyorum.

Hız arıyorsan RAM'leri 32'ye çıkar SSD 1TB daha yüksek hızlı al.
Tavsiyelerim bu kadar.

Dediğim gibi bazıları iyi demesi bilgisizliklerinden ve ya seni üzmemek için böyle söylüyor olabilirler.
19k ya 5600 4060 1tb m2 li sistem vatanda çok satıldı 3 ay öncesine bakarsak. 25k ya dediğim gibi am5 şu an bile alırsın. O zaman daha iyi bir sistem alabilirdin.
Sağlık olsun. Bu olaydan ders çıkarıp önüne bakarsan on numara iş yapmış olursun. Bir şey alırken biraz araştırsan çok iyi olur. Forumlardan çok rahat bilgi edinebilirsin.
teşekkür ederim hocam çok sağ olun hayırlı günler.

Hız arıyorsan RAM'leri 32'ye çıkar SSD 1TB daha yüksek hızlı al.
Tavsiyelerim bu kadar.
Sağ olun hocam teşekkür ederim.

Hocam merhaba. şuanki sistemimi satıp https://www.sahibinden.com/ilan/iki...h610m-e-4rgb-fanli-mesh-650w-1219647836/detay bu sisteme geçmek sizce mantıklı mı? Yoksa sistemi böyle kullanayım mı önerir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı