RTX 4060 sisteme yükseltme önerisi

LastONEQV

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir yakınım 5070 Ti güzel bir sistem topladı. Ben de birazcık olsa da kıskandım kendi sistemimi 1 yıl kullandım birazcık da yükseltmek istiyorum. Sıvı soğutma hala takabiliyor muyum bilmiyorum. Alırken mı olması gerek onu bilmiyorum ve ekran karıtını yükseltmeli miyim?

PC'nin özellikleri.
RTX 4060.
RAM 16.
Intel Core i7 14700F 2.1GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada yükseltecek bir şey yok hocam. Sıvı soğutmayı sen kendin de takabilirsin ama kasanın boyuna uygun olmalı 240 ve 360 ML (240 2 adet fan yeri kaplıyor 360 3 adet). İlla bir şeyler yapmak istiyorsan hafıza birimlerine yükseltme yapabilirsin. Paran cebinde kalsın sistemin gayet iyi.

Merhaba. Bir yakınım 5070 Ti güzel bir sistem topladı. Ben de birazcık olsa da kıskandım kendi sistemimi 1 yıl kullandım birazcık da yükseltmek istiyorum. Sıvı soğutma hala takabiliyor muyum bilmiyorum. Alırken mı olması gerek onu bilmiyorum ve ekran karıtını yükseltmeli miyim?

PC'nin özellikleri.
RTX 4060.
RAM 16.
Intel Core i7 14700F 2.1GHz

Bu sistemde göze batana ekran kartı var onu yükseltebilirsin. Bir de RAM 16 GB artık yetmemeye başlayabilir onu 32 GB yapabilirsin. İşlemci sıcaklığı normalse sıvı soğutmaya geçmene gerek yok.

cevap
Bu sistemde göze batana ekran kartı var onu yükseltebilirsin. Bir de RAM 16 GB artık yetmemeye başlayabilir onu 32 GB yapabilirsin. İşlemci sıcaklığı normalse sıvı soğutmaya geçmene gerek yok.

için sağolun hocam

hocam işlemci nasıl ?d

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı