RTX 4060 taktıktan sonra performans düşüşü

Darboğaz yaşama ihtimalini bilgisayarcım da söylemişti ama o kadar da olmaz diyenleri görünce kafam karıştı.

Experience üzerinden kurup sonra bir de üstüne normal mi kurdunuz? Hocam naptınız? Tavsiyem DDU ile Driver'ı silip sıfırdan kurup güncelleme yapmanız.
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum :D

Darboğaz yaşama ihtimalini bilgisayarcım da söylemişti ama o kadar da olmaz diyenleri görünce kafam karıştı.

Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum :D

Hocam DDU ile ekran kartı sürücüsünü yeni ekran kartı takılıyken siliyorum değil mi? Sonra bahsettiğiniz o en güncel WHQL ekran kartı sürücüsünü nasıl yükleyeceğim? Geforce Experience aracılığıyla mı?
DDU ile sürücü kaldırmadan geforce experience silmeli miyim? @lazye

Ddu aracılığıyla ekran kartı sürücüsünü rehberdeki gibi silin o nvdia ile alakalı herseyi tamamen kaldıracaktır zaten.

Alttaki linkten indirebilirsin,

Ddu aracılığıyla ekran kartı sürücüsünü rehberdeki gibi silin o nvdia ile alakalı herseyi tamamen kaldıracaktır zaten.

Alttaki linkten indirebilirsin,

Hocam yaptım. Gözle görülür şekilde azaldı hatta kayboldu gibi sorun teşekkür ederim. Bu arada hala fm'de maç için grafik için önerilen'e bastığımda çok yüksek değil de yüksek değer öneriyor bunun nedenini anlayamadım.

Bir de r5 5600'ü taktıktan sonra format da atmalı mıyım bu elzem mi?

Hocam yaptım. Gözle görülür şekilde azaldı hatta kayboldu gibi sorun teşekkür ederim. Bu arada hala fm'de maç için grafik için önerilen'e bastığımda çok yüksek değil de yüksek değer öneriyor bunun nedenini anlayamadım.

Bir de r5 5600'ü taktıktan sonra format da atmalı mıyım bu elzem mi?
BIOS update yapacaksın takmadan önce.

@684918 BIOS Update format gerektiriyor mu yani özetle yeni işlemciye geçerken format atmış olacak mıyım?

@Dalessandro bir ara bakacağım sıcaklık değerlerine. Sıfır aldım ekran kartını.

Gerektirmiyor, BIOS Update yap ve işlemciyi tak sonra aç bilgisayarı. BitLocker kullanıyorsan yedeğini al, açılan ekranda Y tuşuna bas BitLocker yedeğini gir aç. Kullanmıyorsan direkt Y bas geç normal şekilde aç bilgisayarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı