RTX 4060 Ti 16 GB vs RTX 4070 12 GB

Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler, oyun için değil tasarım için bir PC toplamayı düşünüyorum. Blender vs. kullanmak için alacağım bilgisayarı. Kısacası 2D/3D tasarım yapacağım desem yeridir fakat nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Sizce RTX 4060 Ti 16 GB mi daha iyi bir seçenek olur RTX 4070 12 GB mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevap için teşekkürler, neden 4070? Tasarım için ekran kartı seçerken neye dikkat etmem gerekiyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence açıklayıcı Arada afrika kıtası gibi performans farkı var.

İlginiz için teşekkürler ama bilgisayarı oyun için almıyorum.

İlginiz için teşekkürler ama bilgisayarı oyun için almıyorum.
Sadece oyunlar için değil. Yapısal özellikleri de çok fazla fark ediyor. Farklı testler olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Belki şu işinize yarayabilir 3D Render testi yapılmış.

Bu daha çok işime yarar, teşekkürler. Tercihimi RTX 4070'ten yana kullanacağım.

Genellikle 4070 daha iyidir, ama kullandığınız program özellikle fazla yüksek VRAM isteyen bir programsa normalde önermesem de 4060 Ti 16 GB alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…