RTX 4060 Ti 16 GB vs RTX 4070

Bütçen çıkarsa 24k´ya RTX 4070 Super almanı öneririm. RTX 4070 Super 4070´e kıyasla %15 kadar daha güçlü.

Kral Galax ne kadar iyi bilmiyorum güvenilir marka almak istediğim için 4070'e yöneldim çünkü MSI gibi markalar 27 k dan satıyor.

Kral Galax ne kadar iyi bilmiyorum güvenilir marka almak istediğim için 4070'e yöneldim çünkü MSI gibi markalar 27 kdan satıyor.

Endişe etmene gerek yok. Ende Galax RTX 4070 Super kullanıyorum. Bir problem yok. Zaten kartta bir problem olursa Galax. 2 yıl garantisi + Bire bir değişim imkanı sunuyor.

Bu marka ile değil kartın gücü ile ölçülebilir. RTX 4070 Super alırsan en az 3-4 yıl 2K oyun bile oynatır.

Peki hangi siteden almalıyım gamingentr sitesi mi yoksa N11 mi ikisi de 24'dan satıyor.

Kral Galax ne kadar iyi bilmiyorum güvenilir marka almak istediğim için 4070'e yöneldim çünkü MSI gibi markalar 27 kdan satıyor.

Galax dünyanın en büyük GPU üreticisi Palit'in alt şirketidir. Palit, Gainward ve Galax aynı markanın ürünü. İkinci büyük üretici ise Zotac ve INNO3D'dir. Rahatça güvenip alabilirsiniz. Galax 4070 Ti Super var bende de.

İfadeler: QTV
Gaming Gen´den al.
Peki reis rx 7800 xt ve 4070 super aynı fiyat hangisini almalıyım

Peki reis RX 7800 XT ve 4070 Super aynı fiyat hangisini almalıyım.

Çok yanlış bir hareket olur size diyeyim. Galax iyi bir Nvidia üreticisidir ürünleri de sağlamdır merak etmeyin.
Peki reis rx 7800 xt ve 4070 super aynı fiyat hangisini almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…