RTX 4060 Ti arızalı olduğu nasıl anlaşılır?

Bütçe
sistem monitör süz 40,000TL'den aşağı olursa iyi olur

ANILTEK

Centipat
Daha fazla  
MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X 16 GB GDDR6 DLSS 3 128 bit ekran kartı'nı toplayacağım sistemden önce İtopya'dan almayı düşünüyorum ama kargoda hasar görmüşse arızalıysa vb. kaygılarım var. Sizce ekran kartını önce alınır mı?

(Ekran kartının arızalı olduğunu bilgisayarsız nasıl anlayabilirim? (şu an da All in One kullanıyorum) tavsiyelerinizi bekliyorum)

Mevzuyu anlayamadım bütçe kısmındakİ not:

Sistem monitör süz 40, 000TL'den aşağı olursa iyi olur

Ama konu daha başka.
Forumda sistem sorularında monitör dahil mi? hariç mi? diye bazı arkadaşlar başlığın altına sordukları için belirtmek istedim.
Sistem hakkında düşüncelerim 40,000TL'den aşağı olması yönünde ama bu gidişle bütçe aşılacak gibi göründüğü için ekran kartını önce alayım dedim.

Ekran kartını önce alırsanız diğer bileşenleri tek tek toplamak zorunda kalırsınız bu da bazen size hazır sistemden daha pahalıya gelir. Gelen sistemlerde zaten ekran kartı demonte olarak geliyor siz takıyorsunuz. Takınca çalışmazsa bir sorun varsa üretici firma ile görüşüp teknik olarak destek alabiliyorsunzu.

Ekran kartını önce alırsanız diğer bileşenleri tek tek toplamak zorunda kalırsınız bu da bazen size hazır sistemden daha pahalıya gelir. Gelen sistemlerde zaten ekran kartı demonte olarak geliyor siz takıyorsunuz. Takınca çalışmazsa bir sorun varsa üretici firma ile görüşüp teknik olarak destek alabiliyorsunzu.
Aklımdaki sistem buydu ama bütçe aşımından dolayı erken almayı düşünüyorum, ekran kartında sıkıntı varsa bunu takıp çalıştırmak haricinde nasıl anlayabilirim.
Ek olarak itopya' da parça arızalıysa kapıda tutanak tutturun diyor o konuda beni aydınlatır mısınız.

Aklımdaki sistem buydu ama bütçe aşımından dolayı erken almayı düşünüyorum, ekran kartında sıkıntı varsa bunu takıp çalıştırmak haricinde nasıl anlayabilirim.
Ek olarak itopya' da parça arızalıysa kapıda tutanak tutturun diyor o konuda beni aydınlatır mısınız.
44 bine ddr5 sistem alırsınız. satın almamakla iyi yapmışsınız.

Aklımdaki sistem buydu ama bütçe aşımından dolayı erken almayı düşünüyorum, ekran kartında sıkıntı varsa bunu takıp çalıştırmak haricinde nasıl anlayabilirim?
Ek olarak İtopya'da parça arızalıysa kapıda tutanak tutturun diyor o konuda beni aydınlatır mısınız?

Parça arızasını öyle anlayamasınız tutanağı kutuda bir ezik göçük hasar varsa tutturabilirsiniz.

44 bine ddr5 sistem alırsınız. satın almamakla iyi yapmışsınız.
Su anda all in one yani ekran kasa kullandığım için yükseltmek için değil toplayıp kullanmak için ekran kartını almayı düşünüyorum ve ddr4 sistemler daha tasarruflu olduğu için ddr4 ü ileri ki zamanlarda ddr5 e yükseltmeyi amaçlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı