RTX 4060 Ti Cyberpunk'ta 71 derece olması normal mi?

netherbu

Femtopat
Daha fazla  
Sistemi alalı 1 ay oldu 4060 Ti 8 GB Gigabyte modeli var 7500F işlemcim var. Cyberpunk ışın izleme kapalı 2K full grafikler DLSS kalite de 120FPS alıyorum ekran kartı %99 kullanılıyor bazen 100 ve sıcaklık değerli 71 derece civarında normal mi? Hangi ayarları kısarsam daha az ısınır veya daha az ekran kartını kullanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. 71 derece yüksek bir ısı değeri değil.

Ama ekran kartının fan sesleri beni rahatsız ediyor. Bu sistem için bana oyun önerir misin?
Ekran kartı modelin Gigabyte Windforce mu? Windforce modeli biraz soğutma konusunda problemli bir seri, bu sebeple fan sesi yüksek olabilir.
Oyun önerisi olarak da Detroit Become Human ve Life is Strange serisini öneririm.
(Life is Strange serisini çıkış sırasına göre değil hikaye sırasına göre oyna, önce LiS: Before the Storm, sonra LiS:1)

Ekran kartı modelin Gigabyte Windforce mu? Windforce modeli biraz soğutma konusunda problemli bir seri, bu sebeple fan sesi yüksek olabilir.
Oyun önerisi olarak da Detroit Become Human ve Life is Strange serisini öneririm.
(Life is Strange serisini çıkış sırasına göre değil hikaye sırasına göre oyna, önce lis: Before the storm, sonra lis: 1)

Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC 8 GB.
GDDR6 DLSS 3 128 bit ekran kartı.

İtopya'dan toplamıştım mağazadan demek beni tokatlamış oradaki çalışan daha iyi ekran kartı alabilirdim pek bilgim yoktu. Ekran kartı önerir misin bana 2K oyunlar için işlemcim 7500F 16 GB DDR5 CL40 RAM var aynısından alıp 32'ye yükselteceğim 650W FSP kasam var anakart B650M h2s buna uygun bir ekran kartı önerir misin?

Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC 8 GB.
GDDR6 DLSS 3 128 bit ekran kartı.

İtopya'dan toplamıştım mağazadan demek beni tokatlamış oradaki çalışan daha iyi ekran kartı alabilirdim pek bilgim yoktu. Ekran kartı önerir misin bana 2K oyunlar için işlemcim 7500F 16 GB DDR5 CL40 RAM var aynısından alıp 32'ye yükselteceğim 650W FSP kasam var anakart B650M h2s buna uygun bir ekran kartı önerir misin?
Bütçen ne kadar?
Şuan bu ekran kartında güzel indirim varmış haberin olsun.

Bütçen ne kadar?
Şu an bu ekran kartında güzel indirim varmış haberin olsun.

Bütçe 30k Intel istemiyorum hocam.

Bütçen ne kadar?
Şu an bu ekran kartında güzel indirim varmış haberin olsun.

Zaten 4060 Ti ekran kartım var onu çıkartıp 2K oyunları güzelce oynayacak kart istiyorum bütçe 30u geçmeyecek şekilde.

Bu bütçede alabileceğin en iyi kart RX 9070'dir.

AMD'nin yazılım sıkıntıları falan var diyorlar 30k ya hangi NVIDIA kartı iyidir 4070 mantıklı mı?

Zaten 4060 Ti ekran kartım var onu çıkartıp 2K oyunları güzelce oynayacak kart istiyorum bütçe 30u geçmeyecek şekilde.

AMD'nin yazılım sıkıntıları falan var diyorlar 30k ya hangi NVIDIA kartı iyidir 4070 mantıklı mı?
Hocam yazılım sıkıntısı dedikleri olay çoğunlukla 2017'den kalma mevzular. Ben kendimi bildim bileli AMD kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Benim önerim RX 9070 almanız yönünde, RTX 5070 ile benzer performans sunuyor ve 16 GB VRAM'e sahip 5070'e nazaran.

Yeni konular

Geri
Yukarı