RTX 4060 Ti düzeldi mi?

Öyle söylentiler duymuştum, bazı kanallar "para israfı" diye nitelendiriyor ondan konuyu açtım.

Onlar 8 Gigabyte olmasından ve 128 bit olmasından dolayı öyle diyorlar yoksa fark ettiysen onların çıkardığı tüm F/P sistemlerde 4060/4060Tİ var.

Onlar 8 Gigabyte olmasından ve 128 bit olmasından dolayı öyle diyorlar yoksa fark ettiysen onların çıkardığı tüm F/P sistemlerde 4060/4060Tİ var.

Anladım fakat ufak bir sorum daha var. Günümüz oyunları 8 GB için sizce biraz yetersiz kalmıyor mu? Yoksa bana mı öyle geliyor?

Hocam şu an kendim kullanıyorum kart sorunsuz çalışıyor DLSS3 destekleyen Spider-Man oynamıştım performansı aşırı yükseltiyor en yüksek ayarlarda sabit 165 FPS oynadım öyle söyleyeyim.

Anladım fakat ufak bir sorum daha var. Günümüz oyunları 8 GB için sizce biraz yetersiz kalmıyor mu? Yoksa bana mı öyle geliyor?

Evet kalıyor hem de rahatlıkla kalıyor ben şu an RX 6800 XT kullanıyorum 4K'da dahi 60 FPS üstü alıyorum ve VRAM kullanımı gayet yetiyor triple a oyunlarda 4K da 12 GB'yi buluyor VRAM kullanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…