RTX 4060 Ti düzeldi mi?

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Dün CS turnuvasında RTX 4060 Ti 8 GB kazandım. Bu kart eskiden çok problemli olduğu gibi driver sorunları hayli fazlaydı. Üstünden 6-7 ay geçti, bir düzelme söz konusu mu? Game testlere baktığımızda DLSS 3 ile çok iyi performans veriyor.

Görseldeki sahip olduğum.

Dosya Ekleri

• asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-y.jpg
    asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-y.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün CS turnuvasında RTX 4060 Ti 8 GB kazandım. Bu kart eskiden çok problemli olduğu gibi driver sorunları hayli fazlaydı. Üstünden 6-7 ay geçti, bir düzelme söz konusu mu? Game testlere baktığımızda DLSS 3 ile çok iyi performans veriyor.

İyi karttır hocam hayırlı olsun. Bu arada hangi turnuva?

Asus msi gibi markalar sağlam kart. Tebrikler.

4060 Ti hiçbir zaman sorunlu bir kart olmadı ki nereden çıkardınız bunu ilk piyasa çıktığı zaman gittim aldım şu an sattım tabii 8 Gigabyte olması içime sinmediği için ama 3070 Ti'ın muhadili canavar gibi sıkıntısız kart.

İyi karttır hocam hayırlı olsun. Bu arada hangi turnuva?

Dün Gaming.Gen.TR'de "GeForce" haftası vardı. Orada denemek amaçlı gidip kazandım turnuvayı.

4060 Ti hiçbir zaman sorunlu bir kart olmadı ki nereden çıkardınız bunu ilk piyasa çıktığı zaman gittim aldım şu an sattım tabii 8 Gigabyte olması içime sinmediği için ama 3070 Ti'ın muhadili canavar gibi sıkıntısız kart.
Öyle söylentiler duymuştum, bazı kanallar "Para israfı" diye nitelendiriyor ondan konuyu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı