RTX 4060 Ti sistem Hearts of Iron IV Kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

kakarakikiri

Attopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 3600 MHz
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
Amd Ryzen 7 5700X
4060 Ti'lı sistemim olmasına rağmen oyunda 15 FPS alıyorum.

Ekran kartınızla ilgili değil. HOI4, yıl ilerledikçe kasan bir oyun. Major ülkeleri düşürerek bir nebze bu kasma olayını çözebilirsiniz. Özellikle Amerika, Sovyet ve Çini düşürünce bayağı düzeliyor. Bu 3 ülke çok fazla division basıyor. Belli bir yıl geçtikten sonra süper bilgisayarda bile kasar HOI4. Sanırım oyun motoruyla ilgili. MSI Afterburner açtım oyundayken kontrol etttim. Sistem kaynaklarını tam kullanmıyor.

Not: Kendim de oynadığım için biliyorum bu kadar. Ben de aynı dertten muzdaribim. Ama boş verin hocam HOI4'ün tadı kasmasındadır 😅

Sürücüler güncel mi
güncel

Ekran kartınızla ilgili değil. HOI4, yıl ilerledikçe kasan bir oyun. Major ülkeleri düşürerek bir nebze bu kasma olayını çözebilirsiniz. Özellikle Amerika, Sovyet ve Çin'i düşürünce bayağı düzeliyor. Bu 3 ülke çok fazla division basıyor. Belli bir yıl geçtikten sonra süper bilgisayarda bile kasar HOI4. sanırım oyun motoruyla ilgili. MSI Afterburner açtım oyundayken kontrol etttim. Sistem kaynaklarını tam kullanmıyor.

Not: Kendim de oynadığım için biliyorum bu kadar. Ben de aynı dertten muzdaribim. Ama boş verin hocam HOI4'ün tadı kasmasındadır 😅

Evet hocam ekran kartını kullanmıyor bile. 😅

Geri
Yukarı