RTX 4060 Ti sistemde EA FC 24 FPS'i takılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

denizacil

Centipat
Daha fazla  
RAM
Twinmos 16 GB(2x8) concorde RGB 3200MHz CL16 DDR4 RAM (tmd48 GB3200DRGB-C16x2)
SSD veya HDD modeli
MLD 500GB M500 NVMe gen4 okuma 7000 MB-yazma 4700
Ekran kartı
ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual o8g Gaming 8 GB GDDR
Anakart
ASUS Prime A520M-K 4600MHz(OC) M.2 AM4 mATX anakar
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 4.40 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm
EA FC 24 FPS düşmesi ve FPS düşmesi sorunu.

RTX 4060 Ti 8 GB ile 130 FPS alıyorum yüksek ayarlarda ama oyun takılıyormuş gibi oluyor. Yani FPS düşmesi var.

Aynı durumu 2060'lı kartım ile ben de yaşıyorum.
En berbat gürüntüye çekmeme rağmen dona dona oynamaktan kafayı yemek üzereyim.
Youtube'daki video'lardan yola çıkmama rağmen yine halledemedim.
Sorununuzu çözerseniz, rica etsem beni de etiketler misin.

Sorun oyundan kaynaklı diye biliyorum EA öyle bir raddeye geldi ki oyunlara bakmıyor bile. En son kornerler falan 30 FPS kullanılıyordu bir ara.

Bildiğim kadarıyla bu durumun tek çözümü grafik ayarlarını düşürmek. Eğer en üst seviyedeyse bir altına düşürebilirsiniz. Ara sahnelerde de FPS drop yaşıyorsanız saç teli detayını kapatabilirsiniz. Oyunda yıllardır optimizasyon sorunu olduğu için dünyanın en iyi bilgisayarına sahip olsanız bile oyun donacaktır. Eğer laptop kullanıyorsanız oyunu oynadığınız esnada cihazınızı şarja takılı bir biçimde kullanmanız gerekmekte.

Sorun oyundan kaynaklı diye biliyorum EA öyle bir raddeye geldi ki oyunlara bakmıyor bile. En son kornerler falan 30 FPS kullanılıyordu bir ara.
hala ayunı korner 30 fbs

Bildiğim kadarıyla bu durumun tek çözümü grafik ayarlarını düşürmek. Eğer en üst seviyedeyse bir altına düşürebilirsiniz. Ara sahnelerde de FPS drop yaşıyorsanız saç teli detayını kapatabilirsiniz. Oyunda yıllardır optimizasyon sorunu olduğu için dünyanın en iyi bilgisayarına sahip olsanız bile oyun donacaktır. Eğer laptop kullanıyorsanız oyunu oynadığınız esnada cihazınızı şarja takılı bir biçimde kullanmanız gerekmekte.
kasa kulanıyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı