RTX 4060 Ti sisteme monitör öneri

Çetobaskan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5600.
RTX 4060 Ti 8 GB.
MSI B450M Pro Max -ıı
16 GB RAM.
1 TB M.2 SSD.
Bunlara nasıl oyuncu monitörü önerirsiniz.
Bütçe 3-4K arası.
(Curved varsa güzel olur olmazsa da sıkıntı olmaz)

AMD Ryzen 5 5600.
RTX 4060 Ti 8 GB.
MSI B450M Pro Max -ıı
16 GB RAM.
1 TB M.2 SSD.
Bunlara nasıl oyuncu monitörü önerirsiniz.
Bütçe 3-4K arası.
(Curved varsa güzel olur olmazsa da sıkıntı olmaz)

Benim bilgisayarımla aynı tıpatıp aynı özellikli bilgisayarın ben ASUS VG248QG modelini kullanıyorum 165 Hz ama Philips Evnia 25M2N3200W/00 24.5 bu modele bakabilirsin 240Hz monitör çok iyi. Curved önermiyorum

Öncelikle teşekkür ederim bu fiyata 165 Hz ViewSonic var ondan dolayı bu tercihim olmayabilir.

Benim bilgisayarımla aynı tıpatıp aynı özellikli bilgisayarın ben ASUS VG248QG modelini kullanıyorum 165 Hz ama Philips Evnia 25M2N3200W/00 24.5 bu modele bakabilirsin 240Hz monitör çok iyi. Curved önermiyorum.

Reis öncelikle teşekkür ederim ama benim bütçeyi aşıyor bunlar ondan dolayı tercihim olmayabilir kusura bakma tekrardan yine de teşekkür ederim.

Benim bilgisayarımla aynı tıpatıp aynı özellikli bilgisayarın ben ASUS VG248QG modelini kullanıyorum 165 Hz ama Philips Evnia 25M2N3200W/00 24.5 bu modele bakabilirsin 240Hz monitör çok iyi. Curved önermiyorum.

Bir de aynı sisteme yakın kullanıyormuşsunuz ben daha sistemi almadım sis aldıktan sonra keşke şunu ekleseydim veya değiştirseydim dediğiniz var mı sistem linkide bu:

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim bu fiyata 165 Hz ViewSonic var ondan dolayı bu tercihim olmayabilir.

Reis öncelikle teşekkür ederim ama benim bütçeyi aşıyor bunlar ondan dolayı tercihim olmayabilir kusura bakma tekrardan yine de teşekkür ederim.

Bir de aynı sisteme yakın kullanıyormuşsunuz ben daha sistemi almadım sis aldıktan sonra keşke şunu ekleseydim veya değiştirseydim dediğiniz var mı sistem linkide bu:
yok dayım ne kusuru öneri yani bu adı üstünde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı