Yeni PC aldık. İçinde 11700F var ama 200 FPS alıyoruz anlamadım. Sürücüleri de kurdum ama olmadı. İlk aldıgımızda 400-500 alıyorduk herhalde. Arkadas ayar yaptı sonra 150'lere kadar düştü.
denedik olmadiEğer ayarları düşürürseniz oyun kendini kısıtlamaya ve sisteminizin sadece belli bir yüzdesini kullanmaya başlar. Kaliteyi arttırıp deneyin derim.
arkadas yapti ama benim haberim yok. Sonra ven gpu nun driverlerini sildim kisayol ile ama yine de olmadı. Sonra valorant ayarlarina girdik en dusuk ve en yuksek olmak uzere 2 ayarıda denedik ama olmadıHocam yaptığı ayarı biraz daha detaylandırabilir misiniz?
kesinlikle hayirDüşük ayarda oynuyor olabilirsin hocam.
bunu denemdim ama eger deneyip yine ayni sonucu alirsam windows ayarlardan format deneyecegimDDU ile temiz bir driver kaldırma işlemi yapıp tekrar kurmayı deneyin. Ben düzeleceğini düşünüyorum. Yapılan ayarlar tahminimce ekran kartı sürücüsünde yapıldı. Fazla da kuecalamamak lazım yani 400 500 alan sistemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.