RTX 4060 Valorant'ta düşük FPS veriyor

Dünyanın en kaliteli ve güçlü oyuncu ekran kartını da çıkartsalar gene de size yaranılmaz.
Ha? Dostum 4060 genel olarak "Ortalama" bir kart insanlar bu kartın konusunu açınca inanılmaz güzel veya muazzam bir ekran kartı olduğunu düşünerek açıyorlar. Şuan ki arkadaş o sebepten açmamıştır ama çoğunluğu ekran kartını çok iyi görüyor. Halbuki 4060 3060'ı bile fps vslerinde alamıyor.

@SimonFive Ryzen 5 7500f ile yapıyorlardi hocam benimli %3 bile olsa daha iyi.
Cpu z programını indirip işlemci çekirdeklerine bakabiliriz, program var ise işlemci kategorisine girip çekirdek sayınızı yazarmısınız?

Ha? Dostum 4060 genel olarak "Ortalama" bir kart insanlar bu kartın konusunu açınca inanılmaz güzel veya muazzam bir ekran kartı olduğunu düşünerek açıyorlar. Şuan ki arkadaş o sebepten açmamıştır ama çoğunluğu ekran kartını çok iyi görüyor. Halbuki 4060 3060'ı bile fps vslerinde alamıyor.

Cpu z programını indirip işlemci çekirdeklerine bakabiliriz, program var ise işlemci kategorisine girip çekirdek sayınızı yazarmısınız?
6-12.

Şunu da kanıtlayabilirim RTX 5 bin nesil ekran kartı çıksa bile siz gene onu da küçümsersiniz.
Ya bir git allah aşkına 4060 frame genaration teknolojisini bile doğru düzgün kullanamıyor. Kendi serisine yani 40 serisine özel özelliği ekran kartı doğru düzgün kullanamıyor.

FPS'in normal. İnternette gördüğün Low ayarlarda 600 FPS alma olayı PSU'ya bağlı değişen bir özellik. PSU'un kendini zorda hissetmediği için fazla güç vermiyor sen Low ayarlara alınca. Ama yüksek ayarlar FPS'in normal çünkü PSU'un gücü sağlayabilmiş.

Oyunu low ayarlardada oynamayacağınıza göre fazla dert etmeden yüksek ayarlarda rahat rahat oynabilirsin.

İnternetten bazı vidlere güvenemiyorum adam 5500 4060 ile Fortnite'de benim sistemden fazla FPS alıyor i9 13900K 4090 ile 1400 FPS ama ne iş ki 7800x3D zar zor 800FPS görüyor.

Herkes 4060'a suç atmış ancak kart kullanılmıyor bile. Düşük falan kalmıyor yani...

4060 Ti da olsa ortalama 400 FPS veriyor Valorant'ta. Oyun işlemci odaklı bir oyun. Oyuna güncelleme geldikçe FPS de düşüyor.

1725985685318.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı