- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hep 300 civarıysa bir sorun var ancak 400 leri de görüyorsanız normal. Yeteri FPS'i veriyor zaten.@A1peren 7600'e göre düşük bir performans değil mi hocam sizce? Ben bu işlemciyi ileride 5070 alayım yanına diye aldım 4060 idareten yani.
@A1peren en düşükte 350-450 arası geziniyor. Ultraya aldığımda ise durum vahim 180'lere kadar iniyor.
4060 tamamen Frame Generation'a güvenilerek çıkarılan bir kart. FG modlarla bile ekleniyor artık oyunlara. 4060 övmenin bir manası yok. Evet kart kötü değil ancak 3060 ile fark çok az.Dünyanın en kaliteli ve güçlü oyuncu ekran kartını da çıkartsalar gene de size yaranılmaz.
FPS değerleri bana normal geldi. Savaş esnasında kaça düşüyor baktınız mı?Merhaba. Sistemim aşağıdaki gibidir. Valorant'ta en yüksek ayarlarda 350-400, ultrada 180-250 FPS arası FPS değerleri alıyorum. Başka oyunlarda böyle bir sorun yok gibi. Sorun nedir?
Sistem Vulcan-7600:
- Galax RTX 4060 8 GB
- Ryzen 5 7600
- 16x1 5200 MHz Corsair Vengeance RAM
Eki Görüntüle 2307056
merhaba hocam çözüm buldunuzmu bende amd ryzen 5 7500f 4060ti var seninle aynı değerleri alıyorum garip
merhaba knk aynı sistem ve sorun var biraz geç oldu ama sorunu çözebildin mi? savaş esnasında 200 lere kadar düşüyor fps hiç normal değil böyle olması çözdüysen eğer geri dönüş sağlarsan sevinirimmerhaba hocam çözüm buldunuzmu bende amd ryzen 5 7500f 4060ti var seninle aynı değerleri alıyorum garip
Benim su anda bir sorunum yok. Minimum 350lere düşüyor ancak ortalama olarak 400ün üstünde geziniyor. Sıcaklık degerleriniz nedir?merhaba knk aynı sistem ve sorun var biraz geç oldu ama sorunu çözebildin mi? savaş esnasında 200 lere kadar düşüyor fps hiç normal değil böyle olması çözdüysen eğer geri dönüş sağlarsan sevinirim
işlemcim max 45 derece oyunlarda genel olarak yani ben kendimce şey düşündüm win11 pro 24h2 yüklü bende ama kararsızlıklar olabiliyormuş ondan kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum bir kaç ay`a belki 11 home dönerim diye düşünüyordum ama kafam karışık hala formatsız da halledilse süper olurdu benim için açıkçası ve benim valo da min 200 lere kadar geriliyor fps onu da belirtmiş olayım işte savaş esnasında skiller vs kullanılırken gibiBenim su anda bir sorunum yok. Minimum 350lere düşüyor ancak ortalama olarak 400ün üstünde geziniyor. Sıcaklık degerleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.