RTX 4060 ve AMD sistem toplama önerisi

Bütçe
40000
hocam neden siz rx 7800 tercih edersiniz yani sizi etkileyen durum nedir düşüncelerinizi,bligilerinizi ve tercih sebebinizi öğrenmek isterim.

hocam doğrudur ben o markayı çok fazla duymadım bilgim yok.fiyatı da biraz aşağı çekmek isterim ama yapacak bişey yok gibi

hocam neden siz rx 7800 tercih edersiniz yani sizi etkileyen durum nedir düşüncelerinizi,bligilerinizi ve tercih sebebinizi öğrenmek isterim.
5060ti 16 gb a karşı yaklaşık yüzde 17 18 daha iyi performans sergiliyor. Fiyatlarıda aynı hocam. Rx 7800 3 4 yıl sizi 2k da üzeceğini sanmıyorum.

Mümkünse bukadar çıkmaya çalışın hocam.

5060 ti yerine 4060 kullansak hocam hem bütçemi biraz aşağı çeker hemde daha sonrasında da yükselte bilirim belki ekran kartını siz önerir misiniz ve bu sistem geliştirmeye açık mıdır ?

5060 ti yerine 4060 kullansak hocam hem bütçemi biraz aşağı çeker hemde daha sonrasında da yükselte bilirim belki ekran kartını siz önerir misiniz ve bu sistem geliştirmeye açık mıdır ?
Hocam bize 40k bütçe verdiniz belki 1 2 k yukarı çıkarım dediniz. Mümkünse bu sistemi almaya çalışın çünkü ekran kartı yükseltmesi bir hayli zor oluyor. Eğerki mümkün değilse buna düşün dahada aşşağıya düşmeyin.

benim için burda teknoloji farkı var aslında hocam birisi rtx diğeri rx teknolojisini kullanmakta sizin dediklerinizde doğru bu konuda 7800 daha uzun götürebilir ama rtx ile daha kaliteli görüntü alma imkanım olmaz mı ? bu konuda da aydınlanmak isterim

Hocam teknoloji sizi etkiliyorsa ve buna ihtiyacınız varsa diye 5060ti sistem attım zaten. Ama rx 7800 5060 ti dan çok daha güçlü bir kart. Amd ninde teknolojisi okadar kötü değil zaten ama sizi nvidia tarafı ilginizi çekiyorsa onu alabilirsiniz zorlayan yok.

yok hocam amd nin teknolojisini beğenmediğim için değil zaten amd temelli sistem kuruyorum ve teknolojilerini seviyorum.Yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür edrim.benim öğrenmek istediğim rtx ve rx teknolojileri arasındaki fark beni görüntü kalitesi alanında çok etkiler mi ?

Hocam teknoloji konusunda bir tecrübem ve bilgim yok. Bunları youtube testlerinden aydınlarak bakabilirsiniz.

Hocam teknoloji konusunda bir tecrübem ve bilgim yok. Bunları youtube testlerinden aydınlarak bakabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam.peki 35k bandında bir sistem öneriniz olur mu yine amd temelli 40k kadar beklentimiz olamaz tabii ki bunu da biliyorum yine de yardımcı olabilir misiniz?

teşekkür ederim hocam.peki 35k bandında bir sistem öneriniz olur mu yine amd temelli 40k kadar beklentimiz olamaz tabii ki bunu da biliyorum yine de yardımcı olabilir misiniz?
Kesinlikle bu sistem olur hocam. Rx 7800 ve ddr5 sistem bu fiyat bandında fakat kasayı bir tık yükseltmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…