RTX 4060 ve R5 7700'lü sistem alınır mı?

Evet bu Ryzen 7. Konu sahibi Ryzen 5 7700 yazmış onun için diyorum. Belki 7600'dür ama 7700 yazmıştır diye anlayamadım hangi işlemci olduğunu.

Sistemi atar mısınız hocam. 4060 için 7700 fazla gelir.

Hazır sistem değil. Az önce bilgisayarcıya gittim normalde ekran kartını RX 7800 XT demiştim ama pahalı gelir dedi o yüzden 4060 seçti, işlemciyide R5 7500F dedim fakat oda stoklarda yokmuş. İşlemci 7700F olur mu dedi bende olur dedim. 45000 TL'ye toplarız dedi

Hocam sakın almayın o fiyat ne. Kazıklanmayın boşuna. Size buradan hazır sistem önerelim. Bütçeniz ne kadar?

Hocam sakın almayın o fiyat ne. Kazıklanmayın boşuna. Size buradan hazır sistem önerelim. Bütçeniz ne kadar?
sistem tam olarak şöyle 4060 r7 7700 16 ram 2 TB SSD b650 anakartı tam hatırlamıyorum beyaz bir kasa

aynı

sistem tam olarak şöyle 4060 r7 7700 16 ram 2 TB SSD b650 anakartı tam hatırlamıyorum beyaz bir kasa
Asla değmez hocam kesinlikle önermem. Tamamen kazık fiyat.

Bunu alabilirsiniz.

Asla değmez hocam kesinlikle önermem. Tamamen kazık fiyat.

Bunu alabilirsiniz.
teşekkürler

Bilgisayarcı fazla kaar koyuyor olabilir mi sizce parçaları kendim aldam bilgisayarcıya toplatsam daha kaarlı olabilir

Son düzenleme:
teşekkürler

Bilgisayarcı fazla kaar koyuyor olabilir mi sizce parçaları kendim aldam bilgisayarcıya toplatsam daha kaarlı olabilir
Hocam bu bütçede parçaları ayrı ayrı almaktansa hazır sistem almak daha mantıklı ve hesaplı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı