RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 alınır mı?

Bomboct

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle şu an bilgisayarımda RTX 3050 kullanıyorum ama artık yetmemeye başladı. Bende ekran kartı ve işlemci almak istiyorum. Benim aklımda RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 vardı. Ne kadar mantıklı bilemem ama AMD'nin ekran kartlarını pek sevemiyorum. Mümkünse NVIDIA ekran kartı olursa daha iyi olur ana kartım A520M-A Pro şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba öncelikle şu an bilgisayarımda RTX 3050 kullanıyorum ama artık yetmemeye başladı. Bende ekran kartı ve işlemci almak istiyorum. Benim aklımda RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 vardı. Ne kadar mantıklı bilemem ama AMD'nin ekran kartlarını pek sevemiyorum. Mümkünse NVIDIA ekran kartı olursa daha iyi olur ana kartım A520M-A Pro şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Bütçeniz nedir? Duruma göre AM5 sisteme geçmeniz daha iyi.

Yani öyle saçma bir hal almaya başladı ki şu ekran kartı fiyatları neredeyse sistem fiyatına 4060 verecekler.
Elindeki sistemi satıp sıfır sistem alman çok çok mantıklı olur.

Yani öyle saçma bir hal almaya başladı ki şu ekran kartı fiyatları neredeyse sistem fiyatına 4060 verecekler.
Elindeki sistemi satıp sıfır sistem alman çok çok mantıklı olur.

Gündelik olarak bilgisayarı çok kullandığım için öyle bir şey yapmam biraz zor.

20k bütçeye hem AM5 geçersin hem de AMD ekran kartı alırsın da neden AMD ekran kartı istemiyorsun?

NVIDIA'nın DLSS teknolojisi cart curt derken ona alıştım şimdi bir anda AMD geçince tekrar alışmak zor geliyor.

O zaman 20k ya 4060 5600'lü sistem denk getirmelisin.

Amacım daha çok bu ikili gibi daha günümüze uygun bir alternatif aramaktı şimdi bakıyorum 4060 ile 4060 Ti arasında 7K fark var 4070 de aynı şekilde arada 16k fark var e tabii işlemci olarak da değişmek gerekiyor bu sefer fiyat uçtukca uçuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı