RTX 4060 Ventus 2X Black kötü mü?

Kötü bir ekran kartı hocam tabii ki bilinmedik markaların ekran kartlarından kat be kat daha iyidir ama onun dışında arkadaşların dedikleri gibi pek de iyi bir kart değil kazık mı yediniz bilmem ama kötü olmuş orası belli.

Hikayeli oyunlarda 12400F daha iyi FPS oyunlarındada fark atmıyor maksimum %5

Roblox da neden öyle olmuş bilmiyorum ama 12400F ve 5600 eşit işlemcilerdir.

Hocam sistemi ne kadara aldınız.

Boş verin hocam 15 yıl kullansalar neden 100 FPS'den 10'a düştü derler

Kötü bir ekran kartı hocam tabii ki bilinmedik markaların ekran kartlarından kat be kat daha iyidir ama onun dışında arkadaşların dedikleri gibi pek de iyi bir kart değil kazık mı yediniz bilmem ama kötü olmuş orası belli.

Boş verin hocam 15 yıl kullansalar neden 100 FPS'den 10'a düştü derler.

Sistemi 3 ay önce aldım.

Ekran kartına herkes kötü demiş de söylediğiniz şeyin açıklamasını da yapın bari neden kötü diye biz de bilgilenelim. 2 senedir ventus kullanıyorum. Kartların maksimum sıcaklıkları muadillerine göre gayet düşük. Ben bir sorun göremedim Msi ventusta, siz gördüğünüz sorunları bizimle paylaşırsanız biz de test edelim.

Ekran kartına herkes kötü demiş de söylediğiniz şeyin açıklamasını da yapın bari neden kötü diye biz de bilgilenelim. 2 senedir Ventus kullanıyorum. Kartların maksimum sıcaklıkları muadillerine göre gayet düşük. Ben bir sorun göremedim MSI Ventus'ta, siz gördüğünüz sorunları bizimle paylaşırsanız biz de test edelim.

Hocam kaç partta düzelttiler bilmem ama en son bu kart gürültüden ve soğutmadan sınıfta kalmıştı muadillerine göre dandik kalıyordu soğutma kısmında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı