TechnoDiance
Picopat
Daha fazla
VRAM konusunda haklısınız evet Intel bu konuda çok cimri VRAM vermiyorlar, B580 VRAM'ı evet 4060'tan fazla, sizin de dediğiniz gibi ileride daha iyi olabilir hatta geçedebilir bu konuda da sıkıntı yok fakat biz şu an için konuşuyoruz. Yazılım güncellesi gelişmesi falan filan zaman alan şeyler. NVIDIA fanboyluğu yapmıyorum AMD ve RTX kartları arasında çok arada kaldım 1 ay araştırdım. AMD VRAM konusunda çekici evet ama kullananlara baktığımda NVIDIA daha stabil deniliyordu. Bende 4060 alacağıma üstüne kredi çekip 4070 Ti Super aldım. Ben olsam ikisini de almam. 30 serisi VRAM yüksek bir kart alırdım veya AMD alırdım. Ama 2 seçenek arasında benim tercihim Intel olmazdı biraz üstüne koyup 4 5 ay sonra yükseltirdim, hatta 4060'ı 2. el alırdım. Tamamen kişisel tercihler arkadaş kendisine hangisi uyuyorsa onu seçmelidir tabii ki.
Hocam şimdi bende normalde almam diyordum ancak testlere baktığımız zaman şu anda bile 4060'dan çok daha iyi performans verdiği oyun sayısı fazla bu yüzden zaten benim tavsiyem her türlü B580 oluyor normalde Intel'den iğrenirim yalan yok AMD kullandım çoğu zaman ekran kartındada bir sefer NVIDIA kullanmış oda GTX 1080 idi sonra kartımı satmak zorunda kaldım RX 570 aldım o dönemde param ona yetiyordu şimdi Arc B580e baktım biraz da teslerini izleidm 2K oyunculukda aşırı başarılı bir kart 4060'dan daha iyi hani kendimde deneyimledim deneyimlemesem asla ve asla tavsiye vermem bu konuda hocam kredi faiz ornaları böyle yüksekken biraz zor açıkçası kredi çekmek benim monitörümden bir tanesi bozuldu maalesef ki hala alamıyorum ekonomi some problems...