RTX 4060 vs RX 7700 XT

Kafa karıştıracak bir şey yok, bu Frame Generation AMD de de mevcut. DLSS'ye rakip FSR da var bu bakımdan ikisinin de arasında bir eksik göremezsiniz.
AMD kendini geliştirmeye başladığını biliyorum ama hala eksiklikleri olduğunu söylüyorlar sizce hangisini almalıyım
Ddr 5 bı sistem alacağım

AMD kendini geliştirmeye başladığını biliyorum ama hala eksiklikleri olduğunu söylüyorlar sizce hangisini almalıyım

Ddr 5 bı sistem alacağım
Kusura bakma dalgınlığıma geldi. Yanlış link attım.

4060ti´ın 8gb´lık versiyonu ilerisi için kötü olur 16gb´lık versiyonu ise gereksiz. Bence AMD 7700XT al bütçen var ise RTX 4070 alabilirsin. Veya bir çılgınlık yapıp 4060 Ti 16 GB alabilirsin.
Sizin de dediğiniz gibi 16 GB gereksiz 8 de yetersiz geliyor bana bende 7700 XT almak istiyorum ancak AMD nin driver sorunları beni korkutuyor ve dediğim gibi bu Nvidia daki dlls ve Frame generation ozllekileri de dikkatimi çekiyor

Kesinlikle RX 7700XT fakat hocamın attığı RX 7800 XT sistemi almanı öneririm. 4060 Ti neden alasın ki? VRAM, saf kas gücü her bakımdan RX 7700 XT daha iyi bir karttır. Fakat eğer Cyberpunk'ta Native 1080p Ultra RT OverDrive oyun oynayacağım derseniz, iki ekran kartıda RT performansı vasat oyun oynatamaz derecede kötüdür o bakımdan RX 7700 XT seçmemek için neden yok.

Sizin de dediğiniz gibi 16 GB gereksiz 8 de yetersiz geliyor bana bende 7700 XT almak istiyorum ancak AMD'nin driver sorunları beni korkutuyor ve dediğim gibi bu NVIDIA'daki DLSS ve Frame Generation ozllekileri de dikkatimi çekiyor

Başkan bende AMD kullandım(RX 6600XT) gerçekten insanın canına tak ettiriyor, istersen NVIDIA al ben NVIDIA´ya geçtim artık ben mutlu.

Başkan bende AMD kullandım(RX 6600XT) gerçekten insanın canına tak ettiriyor, istersen NVIDIA al ben NVIDIA´ya geçtim artık ben mutlu.
Aldığın kart 4070 super, kafa karışıklığı yapmana gerek yok hocam.

İfadeler: QTV
Dediğiniz gibi AMD deki driver sorunları çok varmış ama 7000 serisi ile bu sorunların çoğu halledilmiş ama hala korkuyorum

Rami 16x2 yapıp ssdyi 1tb yapıp kasayı da 700w kasa yaptığımda 40k oluyor bu da bütçemi aşıyor. Başka bi tavsiyeniz var mıdır acaba
Gerek yok o kadar yükseltmeye. Psu yeter. 16*2 de şimdilik yeterli. Bir kaç seneye yükseltirsin. Ssd isteğine bağlı.

Dediğiniz gibi AMD deki driver sorunları çok varmış ama 7000 serisi ile bu sorunların çoğu halledilmiş ama hala korkuyorum
Evet çoğu sorun halledildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…