RTX 4060'ın 3000MHz'lere çıkması sorun yaratır mı?

usmanaggga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500f
PALİT İNFİNİTY RTX 5070
GİGABAYTE A620M H
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB
Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000
Dark freezer x123
Gigabyte RTX 4060 Windforce OC ekran kartım var stok olarak 2450 MHz olan kartıma NVIDIA App üzerinden otomatik overclock açtım 3000 MHz'lerin üzerine çıkıyor uzun vadede sorun yaratır mı?
İşlemcim 7500F.

Hocam oyun oynarken ısı değerlerini takip edin. Ekstra bir program kurabilir veya alt+z kombinasyonu ile gelen menüden de kontrol edebilirsiniz sıcaklığı. Ekran kartı 90 derece üzerine sık sık çıkıyor ise bence Overclock'u kapatın. Zaten 4060 güçlü bir ekran kartı ekstra bir çok bir fayda göreceğinizi sanmam bu işlemle.

Gigabyte RTX 4060 Windforce OC ekran kartım var stok olarak 2450 MHz olan kartıma NVIDIA App üzerinden otomatik overclock açtım 3000 MHz'lerin üzerine çıkıyor uzun vadede sorun yaratır mı?
İşlemcim 7500F.
Hocam iyi fps ve akıcı performans alıyor iseniz OC'a gerek yokki

Maximum 78 gördüm ekran kartında ama işlemcim 95'lerde geziyor.

sorun olmaz. ısınırsa düşürür kendini zaten

Maximum 78 gördüm ekran kartında ama işlemcim 95'lerde geziyor.
Tamamdır çok güzel ama üstteki arkadaşa katılıyorum. Hocam iyi fps ve akıcı performans alıyor iseniz OC'a gerek yok bence de. İşlemci pek normal değil. İşlemci için ekstra soğutucunuz yok galiba. İşlemci için kule tipi bir soğutucu alıp overclock yaptıysanız onu da eski haline getirmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…