T twei Femtopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 RTX 4060 ile Valorant'ta ekran kartı kullanım oranı yüzde 9 ile 20 arasında normal mi?
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #2 twei dedi: RTX 4060 ile Valorant'ta ekran kartı kullanım oranı yüzde 9 ile 20 arasında normal mi? Genişletmek için tıkla... CPU'ya ağırlık veren bir oyun fazla yüksek olmaması normal.
twei dedi: RTX 4060 ile Valorant'ta ekran kartı kullanım oranı yüzde 9 ile 20 arasında normal mi? Genişletmek için tıkla... CPU'ya ağırlık veren bir oyun fazla yüksek olmaması normal.
Mr.Trafocu Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 twei dedi: RTX 4060 ile Valorant'ta ekran kartı kullanım oranı yüzde 9 ile 20 arasında normal mi? Genişletmek için tıkla... Grafik tabanlı bir oyun değil. Tüm ayarları fulleyip ölçeklendirmeyi arttırdığınızda oranda bir miktar artış olduğunu gözlemleyebilirsiniz.
twei dedi: RTX 4060 ile Valorant'ta ekran kartı kullanım oranı yüzde 9 ile 20 arasında normal mi? Genişletmek için tıkla... Grafik tabanlı bir oyun değil. Tüm ayarları fulleyip ölçeklendirmeyi arttırdığınızda oranda bir miktar artış olduğunu gözlemleyebilirsiniz.
T twei Femtopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 Mr.Trafocu dedi: Grafik tabanlı bir oyun değil. Tüm ayarları fulleyip ölçeklendirmeyi arttırdığınızda oranda bir miktar artış olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet düşük ayarlarda 10'du 17 ortalaması şu an bana garip geldiği için sordum normal ise problem yok.
Mr.Trafocu dedi: Grafik tabanlı bir oyun değil. Tüm ayarları fulleyip ölçeklendirmeyi arttırdığınızda oranda bir miktar artış olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet düşük ayarlarda 10'du 17 ortalaması şu an bana garip geldiği için sordum normal ise problem yok.
Mr.Trafocu Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #5 Gayet normal içiniz rahat olsun.