iç temizlik yaptım derken ekran kartının içini açtıysanız padlerin yerini değişmiş olabilir misiniz? her bölge için pad boyutları farklıdır bu boyutlardan kaynaklı soğutucu blok GPU ile tam temas edemiyor olabilir veya termal macun yedilediniz mi yenilediyseniz kalitesiz bir macun kullanmış olabilirsiniz.Evet hocam dual ekran kartı 2 veya 3 hafta önce iç dış temizlik yaptım, kasanın etrafını kapatacak da hiçbir şey yok bios mu acaba falan diye düşündüm bios güncel acaba mining mi yedim diye düşünüyorum
Hocam termal macun yenilemedim ekran kartında da ekran kartı içini açmadım o kadar tecrübeli değilimiç temizlik yaptım derken ekran kartının içini açtıysanız padlerin yerini değişmiş olabilir misiniz? her bölge için pad boyutları farklıdır bu boyutlardan kaynaklı soğutucu blok GPU ile tam temas edemiyor olabilir veya termal macun yedilediniz mi yenilediyseniz kalitesiz bir macun kullanmış olabilirsiniz.
Benim arkadaş 2 GB vram ile 100 fps cs2 oynuyo ne anlatıyosun ?.1-İşlemci macununu kontrol et
2-Ekran kartı temizliği yap
8gb biraz düşük artık günümüze göre
Cs2 işlemci odaklı bir oyun olduğu için oynuyordur. Ayrıca kaç fps oynuyor? Cs2 için en az 200 fps iyi sayılabilir.Benim arkadaş 2 GB vram ile 100 fps cs2 oynuyo ne anlatıyosun ?.
CS2 işlemci odaklı bir oyun olduğu için oynuyordur. Ayrıca kaç FPS oynuyor? CS2 için en az 200 FPS iyi sayılabilir.
i5 1135G7 ve MX330 ile 768p Low 100 FPS oynuyor. Monitör 144 Hz ise 200 FPS'in bir önemi yok Max 144 FPS görebilecek. Bendeki RTX 4050 ve R5 7535HS ile 230-250 FPS oynuyorum 1080p high da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.