Herkese cevapları için teşekkür ederim. VRAM aslında bu konuda önemli olduğunu fark ettim son dönemde çıkan birkaç oyun 10-11 GB arasında kullanımda oluyor. En az 16 GB VRAM uzun ömürlü olması açısından mantıklı. Bundan dolayı Rtx4060ti veya Rx 7000 serisini bekleyeceğim. Son olarak kasa olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl? Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası
Herkese cevapları için teşekkür ederim. VRAM aslında bu konuda önemli olduğunu fark ettim son dönemde çıkan birkaç oyun 10-11 GB arasında kullanımda oluyor. En az 16 GB VRAM uzun ömürlü olması açısından mantıklı. Bundan dolayı Rtx4060ti veya Rx 7000 serisini bekleyeceğim. Son olarak kasa olarak bunu düşünüyorum sizce nasıl? Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası
1080p için ekran kartı almayı düşünüyorum. RTX 4070 12 GB almayı düşünüyordum ancak 4060 Ti 16 GB olan versiyonu temmuz ayında çıkacağı duyuruldu. VRAM için Temmuz'u beklemeye gerek var mı sizce? Hangi kartı almak mantıklı? Fiyatlar yükselmeden RTX 4070'i 17500 TL fiyatına almak istiyorum. 12 GB VRAM 1080p için kaç yıl götürür?
Bence değmez. Neden değmez diye soracak olursanız 8 GB'lık versiyon ile arasında performans farkı olmayacak. Yani kas gücü düşük olacak ve verilen parayı haketmeyecek. 2K için bu yaz RX 7800XT'nin çıkışı bekleniyor. O çok daha iyi olur.