RTX 4070 12 GB mı, 4060 Ti 16 GB mı?

Bence değmez. Neden değmez diye soracak olursanız 8 GB'lık versiyon ile arasında performans farkı olmayacak. Yani kas gücü düşük olacak ve verilen parayı hak etmeyecek. 2K için bu yaz RX 7800XT'nin çıkışı bekleniyor. O çok daha iyi olur.

Ne zaman çıkacak biliyor musunuz 7800XT ve fiyat olarak nasıl olacak.

GeForce Experience mı? Ne işe yaradığını biliyor musun? Hiç NVIDIA kart kullandı mı?
Boş yorum yapıyorsun NVIDIA tercih edilme sebebi RT, DLSS ve CUDA çekirdeklerinin sağladığı yüksek render performansı.

NVIDIA kart kullanıyorum eski ama Experience çok işime yarıyor çoğu oyunda kartımı tam gücünde çalıştırıp yüksek FPS veriyor AMD gibi çöp kartlara ısınan kartlara para yatırılmamalı bence.

NVIDIA kart kullanıyorum eski ama Experience çok işime yarıyor çoğu oyunda kartımı tam gücünde çalıştırıp yüksek FPS veriyor AMD gibi çöp kartlara ısınan kartlara para yatırılmamalı bence.

Bir de AMD'li sistemimde var ekran kartı işlemci olacak şekilde AMD'nin programı hiçbir şeye yaramıyor performans moduna alıyorum güç tasarrafu moduna aldığımdada aynı FPS veriyor ayrıca güç tüketimi artıyor pilin ömrünü bitiyor kısacası AMD çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı