RTX 4070 için marka önerisi

luudipieones

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Yakın zamanda RTX 4070 sistem toplamayı düşünüyorum. Ekran kartının markası konusunda kararsız kaldım bu yüzden önerilere açığım. Ayrıca kullandığınız herhangi marka kart içinde nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim. İyi günler.

Gunun sonunda bana giren cikan bir şey yok sonucta. 20 bin ile baska model almakta israrcilar, uzuluyorum vallahi.

Hocam bahsettiğiniz model ghost 18.300 TL PNY 19.300 TL. Aşağıda ki test videosunda karşılaştırmalara bakarsanız iki kart arasında 15 derece oynuyor. Full yükte PNY 60 derece çalışırken ghost modeli 75 derecede çalışıyor. Tavsiye etmeden önce modeli araştırın bence. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bahsettiğiniz model ghost 18.300 TL PNY 19.300 TL. Aşağıda ki test videosunda karşılaştırmalara bakarsanız iki kart arasında 15 derece oynuyor. Full yükte PNY 60 derece çalışırken ghost modeli 75 derecede çalışıyor. Tavsiye etmeden önce modeli araştırın bence. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İndirim oluyor ara sıra, 17 bin civarıydı bu kart.

Millete ille ucuz olsun diye tavsiye ediyorlar halbuki o insanlar sanki görmüyor bu ucuz ekran kartlarını, her şeye rağmen bilindik markaları almakta fayda var kral. Yoksa gidip biz de söyleriz en ucuz bu, bunu alın demeyi. Diğer bir durum da bu kartlar ikinci elden satarken de satması zorlaşır.

Yeni konular

Geri
Yukarı