ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şuan 4070 , ryzen 9 5900x , 16 gb ram , ve bunları kaldırabilecek 850w psu siparişi vermek üzereyim.Hali hazırda Asus prim x570 anakartım var.Bu parçaları oyunda , edit ve render aşamasında işime yarasın diye alıyorum.Umarım bir sorunla karşılaşmam uzun vadedeYapmaz ama amaç oyun ise 5800x3D daha iyi olur. Sıfır olarak o da mantıklı değil ama. 10-11'e 5900X bütçeniz varsa mevcut sistemi satıp AM5'e geçerseniz daha iyi olabilir.
Olay sorunla karşılaşmak değil. Güncel olmak, bütçeyi en iyi verimli şekilde kullanmak. Planladığınız senaryo yanlış bence, bütçenizi belirtip sistem tavsiyesi başlığı açmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz artı mevcut sistemi satıp çok daha verimli bir sistem toplayabilirsiniz. Özellikle 5900X'e 10-11 bin lira vermek yazık olur.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şuan 4070 , ryzen 9 5900x , 16 gb ram , ve bunları kaldırabilecek 850w psu siparişi vermek üzereyim.Hali hazırda Asus prim x570 anakartım var.Bu parçaları oyunda , edit ve render aşamasında işime yarasın diye alıyorum.Umarım bir sorunla karşılaşmam uzun vadede
Şuan kasam büyük ihtimal 20k civarına satılır.Alacağım şeyler ise 45k tutuyor.Benim için öneriniz ne?Olay sorunla karşılaşmak değil. Güncel olmak, bütçeyi en iyi verimli şekilde kullanmak. Planladığınız senaryo yanlış bence, bütçenizi belirtip sistem tavsiyesi başlığı açmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz artı mevcut sistemi satıp çok daha verimli bir sistem toplayabilirsiniz. Özellikle 5900X'e 10-11 bin lira vermek yazık olur.
Şu an kasam büyük ihtimal 20k civarına satılır. Alacağım şeyler ise 45k tutuyor. Benim için öneriniz ne?
Ekran kartını sevmedim.Galax markasını ilk defa duyuyorum.Aynı zamanda değiştiremiyorumdaKasayı satın. 45K'ya attıklarımı alın. 20K'ya ekipman dizersiniz.
![]()
VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
VULCAN-4070Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Dilersen monitör de atayım.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Şayet AM4 üzerine parça ekleyerek kullanacaksan ve AM5 düşünmüyorsan, sakın ama sakın ryzen 9 5900x alma. amd ryzen 5800x3d al. 5800x3d daha performanslı.RTX 4070 ile Ryzen 9 5900X siparişi vermek üzereyim. Monitörüm 1080p. Herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.