RTX 4070 laptop NVIDIA kontrol panelde ekran kartı değiştirilemiyor

Jearus

Centipat
Daha fazla  

Normalde ekran kartımı değiştirebiliyordum şimdi ise değiştiremiyorum. Ekran kartımda bir sıkıntı yok Turbo moduna aldığımda otomatik olarak kendisi geçiyor ve gayet iyi çalışıyor. Ama her zaman Turbo modda olmasını istemiyorum. Nasıl çözebilirim?
(AMD Ryzen 9 7940HS w/ Radeon 780M Graphics 4.00 GHz, RTX 4070)

Laptopun yazılımında ya da BIOS'dan değiştirebiliyor olman lazım.

Armoury Crate uygulamasını indirip ekran kartı ayarları olan kısmında ayrık gpu veya discrete gpu yazan bir ayar olması lazım. Yoksa da GPU modu tarzı bir ayar olması lazım. O ayarlara bakarak herhalde anlarsın nasıl yapılcağını yapamazsan da o ekranı ss at.

Uğraşmak istemezsen Nvidia Kontrol Paneli ayarlarını sıfırlamayı dene o ayar geri gelir muhtemelen. Gelmezse de DDU'yla ekran kartı sürücüsünü silip yükle.

Hocam ekran kartı sürücüsünü sıfırlayıp yeni temiz kurulum yaptı ama sorun hala devam ediyor.

Armoury Crate GPU ayarları da bu şekilde.

Ultimate alınca öyle oluyor. Bu arada istemiyorum yazmışsın ben 2 saattir istiyorum yazıyorum sanıyordum valla pardon o zaman en sağdaki optimize ayarını dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…