RTX 4070 OC ne zaman eskir?

2 yıl her şeyi yüksek ayarlarda oynatacağı süre olarak söylemiş. Ondan sonra çıkan oyunlarda biraz kısmak gerekebilir diye düşünerek. Bence çok mantıklı bir tahmin.

O zaman yanlış anladım sanırım ben ömrü olarak anladım genelde bu tahminler yapılıyor.

2 yıl her şeyi yüksek ayarlarda oynatacağı süre olarak söylemiş. Ondan sonra çıkan oyunlarda biraz kısmak gerekebilir diye düşünerek. Bence çok mantıklı bir tahmin.

Hangi çözünürlükte oynadığına bağlı. Ben RTX 4070'i 1080P'de kullanıyorum ve DLSS, Frame Generation gibi etmenler de varken en az 3-4 sene ayar kıstırmaz Ray Tracing ve Path Tracing dışında.

Ama 4K'da bugün bile ayar kıstırıyor, 2K'da ise evet 2 seneden sonra başlar ayar oynattırmaya.

O zaman yanlış anladım sanırım ben ömrü olarak anladım genelde bu tahminler yapılıyor.
Ömrü olarak olsa dediğiniz gibi çok mantıksız olur.

2K aldım yeni hocam.

Kullanacağın çözünürlüğe bağlı, 1080p için 4-5 sene ultra ayarlarda devam eder diye düşünüyorum.

Bence yeni oyun türleri ve yeni çağ açacak oyunlar çıkmadığı sürece hala geçerli bir kart olacak, yani GTA6 gibi çağ atlatan oyunlar lazım, yoksa 20 yıl dayanır.

Hocam 2 yıl çok az değil mi?

Hocam en az dedim zaten en kötü ihtimal kartın içinden geç yine en az 2+yıl.

Ama tahminim o kartın eskimesi 5+ yıldan fazlayı bulur.

2 yıl çok az bende RTX 3050 Ti var en fazla 3 yıl dayanır diye düşünüyorum 4070 o kadar kötü degil.

Yok hocam sadece örnek verdim en kötü kartın içinden geç yine de 2+ yıldan aşağı bozulmaz demek istedim ben yanlış yazmışım sanırım üzgünüm.

Sorun yok yanlış bilgiden rapor atmadıklarına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…