RTX 4070 performansı yetersiz

Afterburner bende zaten kurulu onu da yakında deneyeceğim şu anda misafir çocuğu olduğu için bakamıyorum:/
Ek olarak işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyor olabilir çünkü 1080p ayarda 70 civarı FPS alıyorum.
Bir sorunum var ama bilmiyorum.
NVİDİA denetim masasına girin, Surround,PhysX yapılandırması, PhysX ayarları, oradan 4070'i seçebilirsiniz.

Windows arama yerine grafikler yazıp oradan da herhangi bir oyun seçerek yüksek performansa alabilirsiniz. Aklıma bu çözümler geldi.

NVİDİA denetim masasına girin, Surround,PhysX yapılandırması, PhysX ayarları, oradan 4070'i seçebilirsiniz.

Windows arama yerine grafikler yazıp oradan da herhangi bir oyun seçerek yüksek performansa alabilirsiniz. Aklıma bu çözümler geldi.
Deneyeceğim ki zaten bende geforce experience uygulamasından FPS arttıran bir ayar vardı.Onu yapmıştım,belki o yüzden olabilir

Nvidia ayarını yaptım ve fps'im Max ayarlarda 100 civarı arası alıyorum ama bana yine az geldi sonuçta 4070 var ve en azından 130 FPS civarı bekliyordum ki zaten bir ara 140 FPS alıyordum ama şuanda alamıyorum.

NVIDIA'da da V-Sync ile alakalı bir ayar vardı sanırım ona bakın.
FPS değerlerim bir ara 140 civarıydı o yüzden v-sync ile alakalı bir durum yoktur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı