RTX 4070 R5 7500F sistem PUBG'de 100 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB DDR5 5200 MHz Kingston Fury Beast Ram Tek Slot
SSD veya HDD modeli
Adata Legend 750 500gb
Ekran kartı
GALAX RTX 4070
Anakart
Asus A620m-E CSM
İşlemci
Ryzen 5 7500F
PUBG'de sistemime göre cidden düşük FPS alıyorum. YouTube'dan izlediğim videolarda Max ayarlarda 200 civarı Low ayarlarda ise 300 civarı alıyorlar ama ben 100 FPS falan alıyorum. Öncelerinde birkaç konu açmıştım stok fan ise sıcaklıktan olabilir denmişti ama şimdi sıvı soğutma aldım. Sıcaklık 65-70 derece civarında oluyor fakat hiçbir fark yok. Sebebi ne olabilir hiç bilmiyorum, yeni format attım, oyunu sil yükle yaptım, BIOS ayarlıma baktım, oyuna özel NVIDIA ayarı yaptım fakat nafile hiçbir faydası yok. Video bırakıyorum buraya hani kayıt açık olduğu için olabilir diyebilirsiniz ama öyle değil kayıt açık olsa da olmasa da aynı FPS'leri alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ram çift olsaydı biraz daha FPS farkı yaşanabilirdi. Dual channel olacağı için. Keşke 8+8 yapsaydınız.

Dost o APU sistemlerde geçerli güçlü sistemlerde 1FPS zor fark ettiriyor şu an gördüğüm ekran kartın yüzde 30'larda falan kullanıyor ayarları yükseltip ekran kartı kullanımı artırısan FPS'in biraz daha artar grafikleri yükselterek denediniz mi?

RAM çift olsaydı biraz daha FPS farkı yaşanabilirdi. Dual channel olacağı için. Keşke 8+8 yapsaydınız.

Hocam artmasına artıyor ama bu sefer de benim oyun kalitem düşüyor yani şöyle diyeyim kalite ne kadar fazla ise o kadar çok efekt çim vs. o yüzden grafikleri düşükte oynamak daha mantıklı ne yapabiliriz bu konuda?

Aynı sorunu yaşıyorum format atacağım bakalım bende HP laptop var RTX 4060 Ryzen 7 7840HS var ama 120 FPS'lerde hep adam görünce düşüyor FPS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…