2.25X (2880×1620) çözünürlükte DLSS açıkken ortalama 60 FPS alıyorum. Çok düşük değil mi? Oyun ayarları her şey Ultra. Alt kısımdaki kilitli kısım açık Vulkan ve oradaki ayarlar da Ultra. Bana çok düşük performans alıyorum gibi geldi. @nexpugnable@the Prodigy@ardanoir
2.25X (2880×1620) çözünürlükte DLSS açıkken ortalama 60 FPS alıyorum. Çok düşük değil mi? Oyun ayarları her şey Ultra. Alt kısımdaki kilitli kısım açık Vulkan ve oradaki ayarlar da Ultra. Bana çok düşük performans alıyorum gibi geldi. @nexpugnable@the Prodigy@ardanoir
Hocam şuan dışarıdayım da deneyeceğim mutlaka. Bütün Driverlar güncel diğer parçalarda sorun yok gibi gözüküyor ama ekran kartında bir şey var gibi. Sizce sorun ne olabilir?
Tamamdır hocam. Bi 3-4 gün köyde olacağım oynayacağım zaman afterburner ile 1080p'de videolarda Locked olan ayarla kullanımlara ve FPS'e bakıp sizi bilgilendireceğim teşekkürler.
Hocam denedim sonuç yok aynı. O Vulkan'lı kısmı kapatsamda kapatmasamda 60 FPS alıyorum sanal 2K + DLSS Kalite ile. RAM'lerimde Memtest'te 0 error vardı ama Prime95+HWiNFO testini yapmadım. Diğer parçalarda sorun yok ama GPU'da sıkıntı var gibi anlamadım gitti. @the Prodigy@deadfellow