RTX 4070 sistemde donmalar oluyor

• Konuyu başlatan Yigxl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 401

Yigxl

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistemim iyi olmasına rağmen Opera'da bir şeyler indirirken kasmalar yaşıyorum. Bazen yalnızca Opera donuyor, bazen de bilgisayar anlık donma ve kasma yapıyor. Nedenini anlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Sistem özelliklerim: RTX 4070 Super, Ryzen 5 7500F, 32 GB RAM, 1 TB SSD. Sorun nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'nin yazma hızı bir tık düşük hocam. Bir de RAM'i 1x16 yerine 2x8 yapsaydınız daha sağlıklı olurdu. Muhtemelen RAM slotunun tek slot kullanımında ve yazma hızından kaynaklanıyor. 1 adet daha 1x16 RAM alıp diğer slota takabilirseniz sorunun büyük oranda çözüleceğini düşünüyorum.
Ram 32 gb

1736764716317.png

arkadaşın dediğiyle kıyaslarken fiyat olarakta ortalama birşey bana kalırsa buda arkadaşın attıgı
1736764748387.png

Dostlar SSD'ye neden bu kadar takıldınız? Gayet güzel bir SSD şu an kullandığı. Arızalı ise garantiye gönderebilir.

Ekleme: Sorunun SSD kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Daha basit bir şey olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dostlar SSD'ye neden bu kadar takıldınız? Gayet güzel bir SSD şu an kullandığı. Arızalı ise garantiye gönderebilir.
Çok haklısın o yönde düşünmemiştim olursa bu daha ekonomik ortalama diye dedim ama arkadaşımızınki gayet yeterli garanti süresi ile alakalı halen geçerlimi diye bir bilgim olmadığından öneri sundum garantisi var ise daha güzel olur boşa masraf olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı