Aynı sorundan bende muzdaribim bende bulamadım bir türlü 4060 var bende de. DLSS açınca dediğin gibi bulanık duruyor. Kapatıp fulleyince de FPS 30 40 rahat hissettirmiyor :d
Benimki pek öyle değil hocam konu açmıştım bakabilirsin istersen her şeyi fulleyip şey yapınca pek rahat oynatmıyor laptop tabii o yüzden de olabilir
2 tane fotoğraf çektim biri DLSS kalitede her şey full de,diğeride ultranın biraz altında tek tük şeyleri yükseğe düşürdüm DLSS kapalı
Benimki pek öyle değil hocam konu açmıştım bakabilirsin istersen her şeyi fulleyip şey yapınca pek rahat oynatmıyor laptop tabii o yüzden de olabilir.
2 tane fotoğraf çektim biri DLSS kalitede her şey Full de, diğeride ultranın biraz altında tek tük şeyleri yükseğe düşürdüm DLSS kapalı. Eki Görüntüle 2033572Eki Görüntüle 2033573
Hayır hocam oyun güzel gözükmüyor arkadaşların ekran görüntülerindeki gibi, ondan şikayetçiyim. Hangi ayarları yaparsam yapayım olmuyor, Ultra, high, optimize ayarlar hepsini denedim.
Hayır hocam oyun güzel gözükmüyor arkadaşların ekran görüntülerindeki gibi, ondan şikayetçiyim. Hangi ayarları yaparsam yapayım olmuyor, Ultra, high, optimize ayarlar hepsini denedim.