RTX 4070 sisteme FSP 1000W PSU uygun mu?

Bütçe
7000-9000
1000 watt çok çok ciddi bir değer. Büyük ihtimalle asla ihtiyaç duymayacağınız seviyede.
H100 + sınıfına çıkmayacağınıza göre gereksiz bir harcama gibi görünüyor.
Ki o zaman da yeni Mac Mini daha mantıklı.

Ben çok anlamıyorum bilgisayar bileşenlerinden. İşlemci değiştirceğim zamanda emin olun gelip yine buraya soracağım :D Ben şu an ve ilerisi için uygun olacak bir PSU arıyorum işlemciyi soracağım zaman umarım tekrar sen cevap verip beni bilgilendirirsin. İlerisi için 1000W PSU fazla mı yoksa ideal mi? Ve şu anki bileşenlerime uyuyor mu onu merak ediyorum.
1000W fazla. İşlemci tarafında artık öyle uçuk tüketimler kalmadı. Intel bile bu 14. Nesil rezaletinden sonra yeni soketinde tüketimleri aşağıya çekmeye başladı.

Yani 750-850W kaliteli bir PSU fazlasıyla kapsayıcı olacaktır. Tabii ki sistemin hangi ekran kartını barındıracağına göre şekillenir.

1000W fazla. İşlemci tarafında artık öyle uçuk tüketimler kalmadı. Intel bile bu 14. Nesil rezaletinden sonra yeni soketinde tüketimleri aşağıya çekmeye başladı.

Yani 750-850W kaliteli bir PSU fazlasıyla kapsayıcı olacaktır. Tabii ki sistemin hangi ekran kartını barındıracağına göre şekillenir.
Anlıyorum önerebileceğin 850w psu var mı ? Ekran kartını değiştireceğimden emin olmadığım için 850w yeterli olucak gibi duruyor.

1000 watt çok çok ciddi bir değer. Büyük ihtimalle asla ihtiyaç duymayacağınız seviyede.
H100 + sınıfına çıkmayacağınıza göre gereksiz bir harcama gibi görünüyor.
Ki o zaman da yeni Mac Mini daha mantıklı.
Anladım önerebileceğiniz 850w kaliteli psu var mı ?

Anlıyorum önerebileceğin 850W PSU var mı? Ekran kartını değiştireceğimden emin olmadığım için 850W yeterli olacak gibi duruyor.
750W ve 850W olarak önereyim. Tercihi siz yapın.

750W ve 850W olarak önereyim. Tercihi siz yapın.

850w olanı alacağım gibi yardımın için teşekkürler.

Bu yorumu yazarken 5090 gibi bir kartın 500 küsur güç tükettiğini de yazarsan. Aydınlatıcı olur.

Hocam soruna cevap yazayım. Uygundur. PSU alırken hesap vermene gerek yok.:) kendim kullanıyorum tavsiyemdir.

ahaha Hocam teşekkür ederim önerin için. Arkadaş kötü niyetli olarak yaklaşmadı biraz konulara çok hakim olmadığım için yardım etti :D

Ahaha Hocam teşekkür ederim önerin için. Arkadaş kötü niyetli olarak yaklaşmadı biraz konulara çok hakim olmadığım için yardım etti :D

Belli.:Dfazla PSU bir gün ekran kartı yükseltirken sorun olmaz. Bütçen uygunsa al. 3070 Ti de 850 PSU vardı. 5090 takacağım işim şansa kalıyor yeni PSU almam gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı