RTX 4070 Super 32.000 TL gözüküyor

Ben baktım ama 4070 super için amazon ve newegg te fiyat bilgisi bulamadım. Global de nerede çıktı bu kart fiyat ne oldu.

Çıkar çıkar, muhtemelen rastgele rakam giriyor şu an firmalar. Zaten piyasada 29k ya 4070 Ti satılırken hiç kimse gidip o paraları 4070 S ye vermez

Dün konu sahibi RTX 4090 Suprim X için 54000 TL bütçe ayırmıştı.
36 ay garantisi var ve 15 gün kullanılmış durumdaydı kart.
Şahsen 4070 Ti Super 16 GB 24.01.2024 tarihini bekliyorum.

Bizim ülkede maalesef serbest değil dolandırıcı piyasa olması ve denetim denen bir yöntemin asla hükümet tarafından uygulanmamasından kaynaklı bir durum. Normalde RTX 4070 fiyatı ile RTX 4070 Super fiyatı aynı. Ülkeye girişi, vergisi her şeyi aynı. Ama bizim ülkemizde ki kan emeci satıcılar denetimin veya yaptırımların olmamasının verdiği rahatlık ile maalesef RTX 4070 kartı daha ucuza, RTX 4070 Super'i daha pahalıya satacaklardır.

Ben Creative Sound Blaster X4 ses kartını yurt dışından gümrüğü dahil 3750TL fiyata alırken Türkiye'de aynı kart için satıcılar 9500TL fiyat koymuş. Bakın dolandırıcılık başka, kan emicilik başka şeydir. Bunların hepsi kan emici. Ülkenin sistemini bozan, insanının kanını emen haram yiyicilerdir. Maalesef bu son 15 yıldır artık tavan yapmış durumda. Almayın arkadaşlar satın almayın. Başka kartlara yönelin satın almayın ellerinde patlasın inşallah.

Geçen hafta Gigabyte 4070 Windforce 2x'i 19400 tlye aldım diye sevinirken, ertesi gün Super'ler duyuruldu. Bakalım ne kadar kazıklandım.

Benim düşüncem de RTX 4070 şu anki aynı fiyatta devam ettirip 4070 Super'i daha pahalı satacaklardır.

Piyasaya bakınca hala vatan İtopya gibi yerlerde 1660 Super 3050 3060 6600 gibi kartlar 15k bandında. Ben buralarda zaten 4070i 20k ya bulmak imkansız 25'ten başlıyor. 1-2 firmada 1 modelde falan ancak 21k civarı.
Bilmiyorum keşke herkes istediği karta ulaşabilse ama maalesef 3 aynı marketlerde yapılan gizli anlaşma sistemi gibi birileri de bu piyasayı ele almış gibi görünüyor. Düzen vs kalmadı. Her şey bozuk.

Geçen hafta Gigabyte 4070 Windforce 2X'i 19400 TL'ye aldım diye sevinirken, ertesi gün Super'ler duyuruldu. Bakalım ne kadar kazıklandım.

Öyle düşünürseniz evet ama elinizde ki kart da eminim yeterli geliyordur yani. Bakın bende aldım ama şahsen memnunum iade hakkı vs diyorlar ben hakkım olsa da etmem 5700X + 4070 kartı 1080p de kullanıyorum yani şu an elimdeki tüm oyunları en üst kalitede açıyorum.

Ama evet maalesef bunu yapan da NVIDIA. Ve bir firma ne kadar rakipsiz olur, ve tekel olmaya doğru giderse sonuç böyle olur. O yüzden markacı olmayıp. AMD ve hatta Intel başarılı olup dengi dengine olsun istiyorum eğer rekabet durumu başarı durumu eşitlenirse o zaman böyle istediği şeyi yapamaz.

4070 alıp üzülen arkadaşlar çok canınızı sıkmayın bence. Devasa bir fark yok Super ile arasında. Eğer 16 gb vram ile gelseydi Super o zaman hak verirdim. 4070 1440p için yeterli. Hele 1080p'de kullananlar özellikle sıkmasın canını. Ömrü gayet uzun 1080p'de.

Aslında iddia edildiği gibi aynı fiyatta çıkacaktıysa yeterince fark var (%15 diyelim). Ama ben fiyat seviyesinin yukarıda olacağına inanıyorum.

Ee çıkmadı mı halen, neymiş fiyatlar, çatladık

Nvidia'nın sitesinde, "22500'den başlayan fiyatlarla" yazıyor.

Son düzenleme:
Hocam ağaç olduk saat kaçta çıkacak bu kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…