GameGaraj'da INNO3D var görünüyor şu an 22.5'e ilgilenen varsa.
Bu forumda düzgün konu açılmıyor da forumda kaynıyor şu an lansman konuları.
Ben şu andan bahsetmiyorum ki, 1 ay içerisinde alan pek yoktur zaten her yerde reklamlı yapıldı aylar önce alanlar karlı diyorum.
Ezberleyenler de var.Bu anında alınlar elinde kartla mı bekliyor yoksa kartı siteye mi kaydediyor?
Kesinlikle katılıyorum. Bu durum iyice saçma bir hal aldı. Yüksek kar oranları sayesinde burunlarından kıl aldırmıyorlar, tok satıcıyı oynuyorlar. İşin komik yanı en ufak bir sorunda müşteriye rest çekmelerine rağmen halen daha satış yapabiliyorlar.600 dolarlık kartı 2 katı fiyatına satıyorlar. Burası Türkiye! Influancerlar da çanak tutuyorlar. İtopya lansmanına katılmışlar. Kimse de utanma sıkılma kalmamış. Nasılsa bir dur diyen yok.
Döviz kuruna suç bulup topu ekonomiye atıyorlardı ama biz dolar bazında da Amerika ve Avrupa'dan daha fazla para ödeyerek satın alıyoruz bu işbirlikçiler yüzünden.
Yine konuşuruz. Dediğini unutma 22500'den çıkar dedin.
Eki Görüntüle 2087502
Nerede o lansman fiyatı ucuz olacak diyen arkadaş?
Nerede mesut çevik video boyunca aynı fiyat diye 50 kere ağzına dolanan arkadaş?
Gördük aynı fiyatları 10k sı bahşiş, göz hakkı, hava parası galiba.
Bu anında alınlar elinde kartla mı bekliyor yoksa kartı siteye mi kaydediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.