RTX 4070 Super 32.000 TL gözüküyor

600 dolarlık kartı 2 katı fiyatına satıyorlar. Burası Türkiye! Influancerlar da çanak tutuyorlar. İtopya lansmanına katılmışlar. Kimse de utanma sıkılma kalmamış. Nasılsa bir dur diyen yok.

Döviz kuruna suç bulup topu ekonomiye atıyorlardı ama biz dolar bazında da Amerika ve Avrupa'dan daha fazla para ödeyerek satın alıyoruz bu işbirlikçiler yüzünden.

Bu forumda düzgün konu açılmıyor da forumda kaynıyor şu an lansman konuları.

Ben şu andan bahsetmiyorum ki, 1 ay içerisinde alan pek yoktur zaten her yerde reklamlı yapıldı aylar önce alanlar karlı diyorum.

Ben 4070 Ti 20k satıldığını görmedim alan varsa toplu 100 200 adet alsaydı o zaman.

600 dolarlık kartı 2 katı fiyatına satıyorlar. Burası Türkiye! Influancerlar da çanak tutuyorlar. İtopya lansmanına katılmışlar. Kimse de utanma sıkılma kalmamış. Nasılsa bir dur diyen yok.

Döviz kuruna suç bulup topu ekonomiye atıyorlardı ama biz dolar bazında da Amerika ve Avrupa'dan daha fazla para ödeyerek satın alıyoruz bu işbirlikçiler yüzünden.
Kesinlikle katılıyorum. Bu durum iyice saçma bir hal aldı. Yüksek kar oranları sayesinde burunlarından kıl aldırmıyorlar, tok satıcıyı oynuyorlar. İşin komik yanı en ufak bir sorunda müşteriye rest çekmelerine rağmen halen daha satış yapabiliyorlar.

1705502357599.png

1705502575730.png

1705502616460.png

Nerede o lansman fiyatı ucuz olacak diyen arkadaş?

Nerede mesut çevik video boyunca aynı fiyat diye 50 kere ağzına dolanan arkadaş?

Gördük aynı fiyatları 10k sı bahşiş, göz hakkı, hava parası galiba.

Yine konuşuruz. Dediğini unutma 22500'den çıkar dedin.

Dediğimi unutmadım, tam da dediğim gibi oldu, sınırlı stoktan 22.500'den çıktı, tabii ki dediğim gibi de kısa süre içerisinde bu stok bitti ve yenilendiğinde zamlı fiyatları gördük, yine dediğim gibi yetişen aldı.

Screenshot_20240117_173936_Instagram.png

Eki Görüntüle 2087502

Nerede o lansman fiyatı ucuz olacak diyen arkadaş?

Nerede mesut çevik video boyunca aynı fiyat diye 50 kere ağzına dolanan arkadaş?

Gördük aynı fiyatları 10k sı bahşiş, göz hakkı, hava parası galiba.

Heh sen miydin, hoş geldin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı