Çözüldü RTX 4070 Super FPS düşük veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MykPanda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve özellikleri R5 7500F-32 GB RAM şikayetim ETS 2 gibi oyunlarda 70-80 arası FPS alıyorum. Eskiden +130-200FPS arasıydı GTA 5 gibi oyunlarda da aynı sorun boşta ise GPU sıcaklığı +50 derece yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-13 133852.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-13 133852.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
Telefon mu bu hocam 😀 bayağı saçma geldi adam 2 kat FPS düşmüş sen diyosun planlı eskitme, konuya gelirsek PC'yi Kaspersky ile tarayın virus vs var mı diye bakın, sürücüleri son sürüme getirin ve üstteki arkadaşın attığı videodaki ayarları yapı.

Hocam tehdit yok diyor.

Değerli hocalarım dediğim oyunları optimize etmiştim optimize ayarlarını eskisine çevirince ayarlar 200 oldu bununla alakılıdır.
Sürücüleri güncelledinmi. Bir de bu videodakileri yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 5000 çıktığı için maalesef oyunlar güncelleme aldıkça FPS'ler düşecek planlı eskitme yapılıyor.

Telefon mu bu hocam 😀 bayağı saçma geldi adam 2 kat FPS düşmüş sen diyosun planlı eskitme, konuya gelirsek PC'yi Kaspersky ile tarayın virus vs var mı diye bakın, sürücüleri son sürüme getirin ve üstteki arkadaşın attığı videodaki ayarları yapın.

Telefon mu bu hocam 😀 bayağı saçma geldi adam 2 kat FPS düşmüş sen diyosun planlı eskitme, konuya gelirsek PC'yi Kaspersky ile tarayın virus vs var mı diye bakın, sürücüleri son sürüme getirin ve üstteki arkadaşın attığı videodaki ayarları yapın.
Konudan bağımsız NVIDIA planlı eskitmeyi uyguluyor ekran kartlarında. Belki bu kadar düşürmez ama eski haline göre farkedilebilecek seviyede oluyor.

Konudan bağımsız NVIDIA planlı eskitmeyi uyguluyor ekran kartlarında. Belki bu kadar düşürmez ama eski haline göre fark edilebilecek seviyede oluyor.

Bence hikayeli oyunlarda çok fark olmaz ama Online oyunlarda olabilir ama ben bunu oyuna gelen güncellemellere bağlıyorum mesela şu an Valorant çıktığında oynadığın ekran kartıyla şu an oynayamazsın ve Truckers MP de en kral ekran kartını getirsen kalabalık olan bölgede kasacak ETS 2 de eski bir laptopum vardı bir sürüme kadar çalıştırıp bir sürüme kadar çalıştırmamıştı mesela.

Bence hikayeli oyunlarda çok fark olmaz ama Online oyunlarda olabilir ama ben bunu oyuna gelen güncellemellere bağlıyorum mesela şu an Valorant çıktığında oynadığın ekran kartıyla şu an oynayamazsın ve Truckers MP de en kral ekran kartını getirsen kalabalık olan bölgede kasacak ETS 2 de eski bir laptopum vardı bir sürüme kadar çalıştırıp bir sürüme kadar çalıştırmamıştı mesela.
RDR2, GoW gibi oyunlarda da etkilerini görmek mümkün. Driver güncellemesi ile uyguluyorlar.

Telefon mu bu hocam 😀 bayağı saçma geldi adam 2 kat FPS düşmüş sen diyosun planlı eskitme, konuya gelirsek PC'yi Kaspersky ile tarayın virus vs var mı diye bakın, sürücüleri son sürüme getirin ve üstteki arkadaşın attığı videodaki ayarları yapı.

Hocam tehdit yok diyor.

Değerli hocalarım dediğim oyunları optimize etmiştim optimize ayarlarını eskisine çevirince ayarlar 200 oldu bununla alakılıdır.

Son düzenleme:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı