RTX 4070 Super için bileşen önerisi

Bütçe
50000
Bluetooth'ta var mı bunda ben hiç anlamıyorum maalesef. Almışken USB mi almak mantıklı yoksa PCI kartlı mı?
Attığımda sadece Wi-Fi var. PCIe olanda Bluetooth'ta var.
Geçiciyse USB, her zaman ihtiyaç olacaksa PCIe.

Attığımda sadece Wi-Fi var. PCI-e olanda Bluetooth'ta var.
Geçiciyse USB, her zaman ihtiyaç olacaksa PCI-e.

Size zahmet olacak ama attığım sisteme girip bakabilir misiniz, ASUS anakart yerine ileride MSI Wi-Fi anakart takabilir miyim?

Size zahmet olacak ama attığım sisteme girip bakabilir misiniz, ASUS anakart yerine ileride MSI Wi-Fi anakart takabilir miyim?
MSI anakartın bir olayı yok. Neden onu istiyorsunuz? Ayrıca hazır sistemde sadece TUF X670 seçeneği var. Yani takamazsınız. PCIe Wi-Fi ürünü built-in Wi-Fi'dan daha iyi performans verecektir.

MSI anakartın bir olayı yok. Neden onu istiyorsunuz? Ayrıca hazır sistemde sadece TUF X670 seçeneği var. Yani takamazsınız. PCI-e Wi-Fi ürünü built-in Wi-Fi'dan daha iyi performans verecektir.

Wi-Fi anakart olanlardan onu önermişlerdi yoksa anladığımdan değil, PCI kartı için dediğinizden emin misiniz hocam doğruysa bu sistemi alacağım. Kafamı kurcalayan tek şey odaya kablo gelmediği için kablosuz bağlantı yapmam lazım. Sizde de Wi-Fi anakart gözüküyor, kablosuz performansından memnun değil misiniz?

Wi-Fi anakart olanlardan onu önermişlerdi yoksa anladığımdan değil, PCI kartı için dediğinizden emin misiniz hocam doğruysa bu sistemi alacağım. Kafamı kurcalayan tek şey odaya kablo gelmediği için kablosuz bağlantı yapmam lazım. Sizde de Wi-Fi anakart gözüküyor, kablosuz performansından memnun değil misiniz?
Ben ethernet ile kullanıyorum. Anakartımda Wi-Fi 6E var ve gayet hızlı çalışıyor. Ayrıca performansı kötü demedim. PCIe daha iyi olur dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı