Kulaklığı yalıtımlı ise pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Artı olarak oyun sesi falan hiç duymaz onu. Fakat ev içinde diğer aile fertleri rahatsız olacaksa orasını bilemem.Gainward çok sesli çalışıyor. (40 db)
Kulaklığı yalıtımlı ise pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Artı olarak oyun sesi falan hiç duymaz onu. Fakat ev içinde diğer aile fertleri rahatsız olacaksa orasını bilemem.Gainward çok sesli çalışıyor. (40 db)
Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası.@176187 dostum madem yanlışım, emoji bırakıp susacagına açıklar mısın neden ASUS olan alınmalı?
Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek?Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası.
Dual olan sistem kötü mü? Ben başka bir şey kötü demedim Dual daha iyi dedim.Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.