6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 4 Ağustos 2024 #11 176187 dedi: Gainward çok sesli çalışıyor. (40 db) Genişletmek için tıkla... Kulaklığı yalıtımlı ise pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Artı olarak oyun sesi falan hiç duymaz onu. Fakat ev içinde diğer aile fertleri rahatsız olacaksa orasını bilemem.
176187 dedi: Gainward çok sesli çalışıyor. (40 db) Genişletmek için tıkla... Kulaklığı yalıtımlı ise pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Artı olarak oyun sesi falan hiç duymaz onu. Fakat ev içinde diğer aile fertleri rahatsız olacaksa orasını bilemem.
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 4 Ağustos 2024 #12 Vınnnn dedi: @176187 dostum madem yanlışım, emoji bırakıp susacagına açıklar mısın neden ASUS olan alınmalı? Genişletmek için tıkla... Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası.
Vınnnn dedi: @176187 dostum madem yanlışım, emoji bırakıp susacagına açıklar mısın neden ASUS olan alınmalı? Genişletmek için tıkla... Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.018 Çözümler 87 4 Ağustos 2024 #13 176187 dedi: Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası. Genişletmek için tıkla... Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek?
176187 dedi: Dual soğutma olarak gayet iyi performansı olan bir model. Gainward cidden berbat. Çok fan sesi çıkartması cabası. Genişletmek için tıkla... Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek?
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 4 Ağustos 2024 #14 Vınnnn dedi: Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek? Genişletmek için tıkla... Dual olan sistem kötü mü? Ben başka bir şey kötü demedim Dual daha iyi dedim.
Vınnnn dedi: Başka nesi kötü? Sadece ekran kartı yüzünden güzel bir sistemden mi vazgeçecek? Genişletmek için tıkla... Dual olan sistem kötü mü? Ben başka bir şey kötü demedim Dual daha iyi dedim.