RTX 4070 Super ile Valorant 350 FPS veriyor

Hayır hocam, normal değerler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan valorant kısmına bak. 350 fps değerine düşüyor yüksek grafiklerde. 1 ay önce çekilmiş en günceli bunu bulabildim. Baktığınız videolar eskiden kalma olabilir bir ton eski videolar var. Dediğim gibi bir de fps değerini bu tür oyunlarda ekran kartından çok işlemci belirler.

Anladım , ben de güncel baktım. Ekran kartı önemli değil zaten, işlemci ve ram iyi diye dedim ama öyleymiş.

Hayır hocam, normal değerler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan Valorant kısmına bak. 350 FPS değerine düşüyor yüksek grafiklerde. 1 ay önce çekilmiş en günceli bunu bulabildim. Baktığınız videolar eskiden kalma olabilir bir ton eski videolar var. Dediğim gibi bir de FPS değerini bu tür oyunlarda ekran kartından çok işlemci belirler.

Hocam canımı sıkan konu ASUS 4060 8 GB Intel i5 13. nesilli sisteme sahip bir arkadaşım var o 500-600 arası aldığını söyledi canımı sıkan konu bu o kadar para verdim neden ben daha az FPS alıyorum.

Bu tarz oyunlarda 540Hz monitörün yoksa 500 FPS ile 350 FPS arasında ne gibi bir fark olabilir ki ekran kartı isteyen oyunlarda FPS farkını atıyorsundur zaten.

@onurexe 500-600 alması 1080p de imkansız, 2K da zaten imkansız ötesi. Ya arkadaşın yalan söylüyor ya da çözünürlüğü daha düşükte kullanıyor.

@nrywq4 İşlemciniz i5 14400F ten daha fazla L3 önbelleğe sahip. L3 önbellek miktarı bu tarz oyunlarda etkili bir durum. Siz 1080p de oynuyorsunuz ayrıca. Konu sahibi 2K da oynuyor.

Kısacası konu sahibinin aldığı fps değerleri normal, ve internette de benchmark testlerine baktığımızda bunu görebiliyoruz.
Endişelenmenize gerek yok.

@onurexe Video ekliyorum, bahsettiklerim öyle kafamdan atıp tuttuklarım değil.

Şu videoyu ekliyorum bakın Valorant kısmına.

1 yıl önce atılmış ve 1080p low ayarlarda aldığı fps değerlerine bakın. Bir de şu ana o kadar kaç tane güncelleme aldı yani siz düşünün. Arkadaşın belki de poligonda fps değerine bakmıştır. O kadar fps miktarını ya poligonda alır, ya da çözünürlüğü baya baya kısar ki öyle oyun oynanmaz. Muhtemelen ya yalan söylüyor ya da poligonda fps değerini ölçmüş.

Son düzenleme:
@onurexe 500-600 alması 1080p de imkansız, 2K da zaten imkansız ötesi. Ya arkadaşın yalan söylüyor ya da çözünürlüğü daha düşükte kullanıyor.

@nrywq4 işlemciniz i5 14400F ten daha fazla L3 önbelleğe sahip. L3 önbellek miktarı bu tarz oyunlarda etkili bir durum. Siz 1080p de oynuyorsunuz ayrıca. Konu sahibi 2K da oynuyor.

Kısacası konu sahibinin aldığı FPS değerleri normal, ve internette de benchmark testlerine baktığımızda bunu görebiliyoruz.

@onurexe video ekliyorum, bahsettiklerim öyle kafamdan atıp tuttuklarım değil.

1 yıl önce atılmış ve 1080p Low ayarlarda aldığı FPS değerlerine bakın. Bir de şu ana o kadar kaç tane güncelleme aldı yani siz düşünün. Arkadaşın belki de Poligon'da FPS değerine bakmıştır. O kadar FPS miktarını ya Poligon'da alır, ya da çözünürlüğü bayağı bayağı kısar ki öyle oyun oynanmaz. Muhtemelen ya yalan söylüyor ya da Poligon'da FPS değerini ölçmüş.

Hocam ben anlamadım bütün grafik ayarlarını düşük yapıyorum FPS gram değişmiyor.

@nrywq4 işlemciniz i5 14400F ten daha fazla L3 önbelleğe sahip. L3 önbellek miktarı bu tarz oyunlarda etkili bir durum. Siz 1080p de oynuyorsunuz ayrıca. Konu sahibi 2K da oynuyor.

Kısacası konu sahibinin aldığı FPS değerleri normal, ve internette de benchmark testlerine baktığımızda bunu görebiliyoruz.

@onurexe video ekliyorum, bahsettiklerim öyle kafamdan atıp tuttuklarım değil.

1 yıl önce atılmış ve 1080p Low ayarlarda aldığı FPS değerlerine bakın. Bir de şu ana o kadar kaç tane güncelleme aldı yani siz düşünün. Arkadaşın belki de Poligon'da FPS değerine bakmıştır. O kadar FPS miktarını ya Poligon'da alır, ya da çözünürlüğü bayağı bayağı kısar ki öyle oyun oynanmaz. Muhtemelen ya yalan söylüyor ya da Poligon'da FPS değerini ölçmüş.

Hocam çok teşekkür ederim bu arada çok ilgilendin.

@onurexe Çok değişmeyebilir, ilk attığım videoda yani 1 ay önce olan sizin sisteminizin bileşenleri olanı kastediyorum. Onda da low ve high ayarlarında ki ortalama fps miktarında sadece 12 fark var. 12 fps etkili olmuş gibi düşün ortalama. Büyük ihtimalle işlemcisi daha zayıf olanlarda değişen fps miktarı daha fazladır bilmiyorum.
Tekrardan söylüyorum aldığınız fps değerleri normal, sıcaklıklarda eğer sorun yoksa dert etmeyin bu kadar.
Rica ederim.

@onurexe çok değişmeyebilir, ilk attığım videoda yani 1 ay önce olan sizin sisteminizin bileşenleri olanı kastediyorum. Onda da Low ve high ayarlarında ki ortalama FPS miktarında sadece 12 fark var. 12 FPS etkili olmuş gibi düşün ortalama. Büyük ihtimalle işlemcisi daha zayıf olanlarda değişen FPS miktarı daha fazladır bilmiyorum.
Tekrardan söylüyorum aldığınız FPS değerleri normal, sıcaklıklarda eğer sorun yoksa dert etmeyin bu kadar.
Rica ederim.

Mutlu yıllar hocam tekrar teşekkürler.

@onurexe çok değişmeyebilir, ilk attığım videoda yani 1 ay önce olan sizin sisteminizin bileşenleri olanı kastediyorum. Onda da Low ve high ayarlarında ki ortalama FPS miktarında sadece 12 fark var. 12 FPS etkili olmuş gibi düşün ortalama. Büyük ihtimalle işlemcisi daha zayıf olanlarda değişen FPS miktarı daha fazladır bilmiyorum.
Tekrardan söylüyorum aldığınız FPS değerleri normal, sıcaklıklarda eğer sorun yoksa dert etmeyin bu kadar.
Rica ederim.

Hocam söyleyeyim dedim sisteme 53K para verdikten sonra da en normal oyun Valorant'ta 300 FPS almak insana koyuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı