RTX 4070 Super modellerinin hangisi daha ıyi?

Enes Stell

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. RTX 4070 Super alacağım ama hangi markanın en iyisi olduğunu bilmiyorum? Serilerinin hangisi daha ıyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 gün önce vatandan Zotac 4070 Super Trinity 3 fanlı modelini almıştım 27.000 TL'ye.
ASUS Dual 4070 Super EVO OC Edition modelini gördüm saat hızı daha yüksek ama 2 fanlı. Bu da indirimle 27 civarı
Gigabyte beyaz 3 fanlı Aero modeli var hem 3 fanlı hem saat hızı yüksek fakat beyaz bu da 27,5 civarıydı.
Zotac'ı iade edip ASUS'ya da Gigabyte almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tavsiye alabilirim ben de.

Gaming X serisi soğutma tarafında iyidir.

Genel olarak en tepede Asus ROG Strix yer alır. 4070S kartlarda da aynı, ikinci sırada Asus TUF ve ona denk olarak Gigabyte Aorus Master sayılabilir. Gigabyte, biraz sesli, ancak Asus'tan daha soğuk. Zotac soğutucusu da iyi.

Ancak, ekran kartı gibi sık ve kolay değişebilen bir parçada en önemli kıstas, her zaman fiyattır. En iyi RTX 4070 Super, hiç bir RTX 4070 Ti kadar iyi değildir.

Fiyatın en önemli kıstas olmadığı sadece iki parça vardır; biri anakart, bu parça, tamamlayıcı parçaları kısıtladığı için gelecek planlarına uygun olmak zorunda, diğeri de kasa, o da dekoratif bir öğe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı